Euro 2024 hakemlerin kazançları belli oldu! FIFA kokartlı hakem Meler'in kazancı belli oldu!

Euro 2024'ün heyecanla beklenmesiyle birlikte, turnuvada görev alacak hakemlerin kazanacağı miktarlar merak konusu oldu. UEFA, hakemlere ilişkin mali detayları açıkladı ve FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'in ne kadar alacağı duyuruldu!

EURO 2024, Almanya'da düzenlenecek olan ve futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bir organizasyon olarak ön plana çıkıyor. Bu büyük etkinlikte, sadece futbolcular değil, aynı zamanda hakemlerin de kazanacağı miktarlar merak konusu olmuştu.

UEFA, EURO 2024'e ilişkin detayları açıklarken, hakemlere yönelik mali detaylar da merakla bekleniyordu. Özellikle FIFA kokartlı hakemlerin ne kadar kazanacağına dair beklentiler yüksekti. Bu çerçevede, FIFA kokartlı hakemlerden biri olan Halil Umut Meler'in, 18 kişilik hakem kadrosunda yer alacağı açıklanmıştı.

Meler'in yanı sıra, diğer hakemlerin de ne kadar ödeme alacakları ve hangi kriterlere göre bu ödemelerin belirleneceği futbolseverler tarafından merakla bekleniyordu. 

EURO 2024 HAKEMLERİ NE KADAR ALACAK?

UEFA'nın yaptığı açıklamaya göre, EURO 2024 maçlarını yönetecek hakemlerin kazanacağı miktarlar belirlendi. Orta hakemler grup aşamasında maç başına 5 bin euro, eleme aşamasında ise 10 bin euro alacaklar. Yardımcı hakemler ve dördüncü hakemler ise grup aşamasında maç başına 2 bin 500 euro, eleme aşamasında ise 5 bin euro kazanacaklar.

Düdük çalacak VAR hakemlerinin ise grup aşamasında maç başına 3 bin, eleme aşamasında ise 5 bin euro alacakları duyuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti