EURO 2024'te çeyrek final heyecanı başlıyor: Eşleşmeler belli oldu!

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı dorukta! Son 16 turunun sona ermesiyle birlikte çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Türkiye, çeyrek finalde Hollanda ile karşı karşıya gelecek. İşte detaylar...

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Son 16 turunda oynanan maçlar büyük bir rekabete sahne oldu. Türkiye, Avusturya'yı 2-1'lik skorla geçerek çeyrek finale yükseldi.

Son 16 turunda alınan sonuçlar şu şekildeydi: İsviçre, İtalya'yı 2-0 mağlup ederken; Almanya, Danimarka'yı 2-0'lık skorla geçti. İngiltere, Slovakya'yı 2-1 mağlup ederken; İspanya, Gürcistan karşısında 4-1'lik galibiyet elde etti. Fransa, Belçika'yı 1-0 mağlup ederken; Portekiz, normal süresi 0-0 biten maçta Slovenya'yı penaltılarla 3-0 mağlup etti. Hollanda ise Romanya'yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek final eşleşmeleri ise şu şekilde oluştu: Almanya ile İspanya karşı karşıya gelecekken; Portekiz, Fransa'ya rakip olacak. İngiltere ile İsviçre arasında büyük bir mücadele yaşanırken; Hollanda ile Türkiye mücadelesi de büyük heyecana sahne olacak.

Turnuvada yarı finale çıkan takımlar şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecekler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.