EURO 2024'te milliler Gürcistan maçına hazırlık yapıyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) ilk maçında 18 Haziran Salı günü Gürcistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı hazırlıklarını sürdürdü. Millilerimiz EURO 2024'te Gürcistan ile karşı karşıya gelecek..

Almanya'nın Barsinghausen kentindeki kamp merkezinde Vincenzo Montella antrenörlüğünde gerçekleştirilen antrenman basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Tedavi altına alınan İrfan Can, Kahvec'in antrenmanına katılmasa da Barış Alper Yılmaz ihtiyati antrenmana katılmadı. Dün idmana katılmayan İsmail Yüksek, bugün takımla idmana çıktı. Keyifli geçtiği açıklanan tatbikatın ısınmayla başlayıp taktik idmanlarla sona erdiği bildirildi.

Antrenmanı Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Eröğü ve milli takım yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop da izledi.

Hazırlıklar yarın sona eriyor
Milli takım, hazırlıklarını yarın GMT 12:00'de Barsinghausen'de tamamlayacak ve 17:15'te Gürcistan ile karşılaşmak üzere Dortmund'a hareket edecek.

Teknik Direktör Vincenzo Montella ve futbolcu Salih Özcan da yarın TSİ 21.00'de oynanacak karşılaşmanın BVB Dortmund Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.