Eurovision'da gururumuz olmuştu! Ünlü şarkıcıdan kötü haber

Türkiye'ye 2022 senesinde Eurovision'da birincilik getiren ve 2024'de yeniden konuk müzisyen olarak katılan Sertap Erener rahatsızlandığını ve tüm konserlerinin iptal oluşunu sosyal medya üstünden yaptığı paylaşımla duyurdu. Eurovision'dan bir itiraf..

Bu yıl İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nın ikinci yarı finalinde; 2003 yılında Türkiye'de birincilik kazanan ve salondaki müzikseverleri sevindiren "Everyway That I Can" şarkısıyla sahneye çıkan Sertap Erener, kaybetmediği sahne performansıyla konuşuldu. yıllar sonra bile etkisini sürdürüyor.

59 yaşındaki ünlü müzisyen, sosyal medya hesabı üzerinden bazı konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını hayranlarına anlattı.

Haziran ayındaki konserinin iptalini sosyal medya hesabından paylaşan Sertab Erener, "Bir aydır talihsiz sağlık sorunlarıyla boğuşuyorum. Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finalinden İsveç'ten döndüm. "Maalesef Haziran konserlerini erteleyip bir kısmını iptal etmek zorunda kaldım, çok üzgünüm."

Ünlü sanatçı, "Detaylara girmeden söyleyeyim ama gerçek bir nedenim olmasaydı inanın konseri kaçırmazdım, hayır" dedi. Neyse, Allah'a şükür iyiyim ve konserlerde sizlerle tanıştığıma çok mutluyum." "5 Temmuz'da çok yakında dinleyeceğiniz yeni Bi Polar ve sevdiğiniz şarkılarla sizlerle sahnede buluşacağız" diye devam etti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.