Ev Kiralarından Şikayet Eden Erkan, Lüks Villasında Şatafatlı Bir Doğum Günü Kutladı

Görevden alınan eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Bodrum'da oğluna düzenlediği lüks doğum günü partisiyle gündeme geldi. Yüksek kira fiyatlarından şikayet eden Erkan, denize sıfır villasında görkemli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Görevden alınan eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, yüksek kira fiyatlarından yakınarak Bodrum'un en lüks rezidansında denize sıfır bir villa satın aldı ve burada oğluna görkemli bir doğum günü partisi düzenleyerek dikkatleri üzerine çekti. Erkan, görevden alındıktan sonra brüt 300 bin TL maaş almaya devam ediyor.

Görevden alınan eski Merkez Bankası (MB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, uzun bir aradan sonra Bodrum'da oğluna düzenlediği doğum günü partisinde ortaya çıktı. İstanbul'da yüksek kira fiyatlarından şikayet eden Erkan, Bodrum'un en lüks rezidanslarından birinde denize sıfır bir villa satın aldı. 

Sözcü'nün haberine göre, Erkan, villanın ortak alanında görkemli bir doğum günü partisi düzenledi. Eski Merkez Bankası Başkanı, görevden alındıktan sonra brüt ortalama 300 bin TL maaş almaya devam ediyor. Görevden ayrılmasının ardından 8 ay içinde istifa eden Erkan, bu süre zarfında oğlu için düzenlediği partide kesenin ağzını açtı. Doğum günü organizasyonuna ne kadar harcandığı ise belirsizliğini koruyor.

Erkan, eğer 1.5 yıl içinde sigortalı bir işe girmezse, maaşının ödenmesine devam edilecek. Bu durumu göz önünde bulundurarak, Bodrum'daki villasında lüks bir yaşam sürdüğü anlaşılmakta.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.