Ev Yapımı Doğal Deodorantlar: Kötü Kokulara Karşı Etkili Çözümler

Evde doğal deodorant yapımı! Sirke, çay ağacı yağı, karbonat ve daha fazlasıyla kötü kokuları önleyin. Doğal ve etkili çözümlerle sağlıklı bir terleme deneyimi yaşayın.

Evde doğal deodorant yapımı! Sirke, çay ağacı yağı, karbonat ve daha fazlasıyla kötü kokuları önleyin. Sağlıklı terleme için etkili çözümler burada!

Sirke: Pamuklu bir ped alın ve terleme eğiliminde olan bölgelere sirke sürün. Sirke cildinizin pH'ını dengeleyerek kokuya neden olan bakterileri öldürür.

Çay ağacı yağı: İki yemek kaşığı çay ağacı yağı ile suyu karıştırın ve koltuk altlarına ve diğer sorunlu bölgelere uygulayın. Çay ağacı yağı doğal bir antiseptiktir ve antibakteriyel özelliklere sahiptir.

Karbonat: Koltuk altlarına ve ayak parmaklarının arasına karbonatı uygulayabilir veya karbonatı suyla karıştırarak bir sprey şişesine doldurarak kullanabilirsiniz. Karbonat, terlemeyi kontrol eder ve kokuyu giderir.

Yeşil çay: Demlenmiş yeşil çayı kullanarak terleme eğiliminde olan bölgelere uygulayın. Yeşil çay cildi kuru ve kokusuz tutar.

Domates: Tencerede taze sıkılmış domates suyu ile bekletin ve ardından terleme eğiliminde olan bölgelere uygulayın. Domatesin antiseptik özellikleri, kötü kokuları gidermeye yardımcı olur.

Limon ve mısır nişastası: Limon suyu ve mısır nişastasını karıştırarak macun yapın ve koltuk altlarına uygulayın. Limon cildin pH'ını dengeleyerek kokuyu giderir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji'den çok sayıda il için uyarı
Matlaşmış bardakları kireçten arındıran yöntem
Yanmış tencereyi pırıl pırıl yapacak temizlik yöntemi
Tek damlası yaşlılık izlerini siliyor: Botoksun dışındaki en güçtü yöntem!
En akıllı çocuklar bakın hangi ayda doğuyormuş!