Evlendikten 3 Gün Sonra İhanet Skandalı: Kayınvalidesiyle Yakalanan Koca!

Endonezya'da Nelida isimli kadın, 5 yıl boyunca sevgilisiyle süren bir ilişkiden sonra onunla evlendi. Ancak, evliliklerinden sadece 3 gün sonra kocası ve kayınvalidesi arasındaki ihaneti keşfetti. Bu şok edici ihanet, çiftin komşuları tarafından ortaya çıkarıldı.

Endonezya'da yaşayan Nelida adlı bir kadın, 5 yıl boyunca nikahsız bir ilişki yaşadığı sevgilisiyle geniş çaplı bir düğünle evlendi. Ancak mutlulukları kısa sürdü, çünkü Nelida, düğünden sadece 3 gün sonra kocasının ihanetiyle karşılaştı. Kocası ve kayınvalidesi, evlerinde cinsel ilişkiye girdikleri sırada komşuları tarafından yakalandı. İkilinin daha önce de ilişki yaşadıklarını itiraf etmeleri ise olayı daha da karmaşık hale getirdi.

Komşuların bildirisi üzerine kocasının telefonunu inceleyen Nelida, eşi ve annesinin arasında geçen cinsel içerikli mesajları keşfetti. Bu ihaneti öğrendikten sonra kocasından ayrılmaya karar veren Nelida, düğünden sonra annesinin davranışlarının değiştiğini fark etti. Düğünden sonra annesinin kendisine karşı acımasız davrandığını ve sürekli hakaret ettiğini dile getiren Nelida, "Annenin bu tavırlarının sebebini öğrendiğimde çok üzüldüm" diyerek duygularını paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.