Evlenmeden Önce İki Kere Düşünün! Bu 4 Burçtan Uzak Durun

Aşk hayatında sorun yaşamak istemeyenler için dikkatli olunması gereken burçlar belli oldu. Astrologlar, bazı burçların evlilikte sadakat sorunları yaşamaya daha yatkın olduğunu belirtiyor. Bu burçlar hangileri? Evlilik öncesi hangi burçlara dikkat etmeliyiz? İşte detaylar...

Astrolojide Çapkınlık: En Çapkın 4 Burç Hangileri?

Meraklıları için astrolojiyi biraz eğlenceli hale getirelim ve bugün sizlere en çapkın 4 burcu inceleyeceğiz. Unutmayalım ki burçlar tek başına bir insanın karakterini tanımlamaz, sadece etkileyebilecek faktörlerden biridir. Yine de astroloji meraklıları için ilgi çekici bir konu olacağını düşünüyorum.

Haber Global'de de yer alan bilgilere göre en çapkın 4 burç:

1. İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran):

Sosyal kelebek İkizler burçları, yerlerinde duramazlar. Kolayca sıkılan bu burçlar için tek bir kişiye bağlı kalmak zordur. İnsanlarla oyun oynamayı seven İkizler erkeği, sadece sıkılmamak ve heyecan katmak için bile aldatmaya yönelebilir.

2. Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Cömert ve eğlenceli Aslan burcu erkekleri, kaçsalar bile kovalanırlar. Aldatmayı da "aşk için yaptım" diyebilirler. Görünüşleriyle dikkat çeken Aslanlar, flört etmeyi bir oyun gibi görebilirler. Aslan burcu erkeğinin kararsız tavırlarıyla başa çıkmak ise oldukça zordur.

3. Kova (21 Ocak - 18 Şubat):

Özgürlüklerine düşkün, dost canlısı, eğlenceyi seven ve akıl oyunlarında usta Kova erkeklerini eve bağlamak oldukça zordur. Kovalar, ikili ilişkilerin özgürlüklerini kısıtlayacağını düşündüğü için ciddi bir ilişki yaşamak istemezler.

4. Balık (19 Şubat - 20 Mart):

Romantik Balık erkekleri, ona hayır diyebilecek kadın sayısı oldukça azdır. Gitgelleri, bakışları, sözleri, gizemli yanları ve sabah söylediklerini akşam unutan halleri kadınları cezbeder. "Her limanda bir sevgili" sözü tam da Balık erkekleri için söylenmiş gibidir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.