'Evli gibiyiz' demişti: Akın Akınözü ve Sandra Pestemalciyan ayrıldı

Türk oyuncu Akın Akınözü, Temmuz ayında annesi Özlem Akınözü'nü kaybetmesinin ardından bir süre gözlerden uzak kaldı. Özel hayatında ise üzücü bir gelişme yaşandı. Uzun süredir birlikte olduğu ve "Biz evli gibiyiz" dediği seramik sanatçısı Sandra Pestemalciyan ile yollarını ayırdı.

Türk oyuncu Akın Akınözü, geçtiğimiz Temmuz ayında annesi Özlem Akınözü'nün vefatının ardından zor günler geçirmiş ve bir süre kameralardan uzak durmayı tercih etmişti. Şimdi ise, uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile yollarını ayırmasıyla tekrar gündeme geldi.

Türk oyuncu Akın Akınözü, geçtiğimiz Temmuz ayında annesi Özlem Akınözü'nü kaybetmenin acısını yaşamıştı. Annesinin vefatından sonra bir süre boyunca gözlerden uzak kalan Akınözü, bu dönemi daha sakin bir şekilde geçirdi ve kamuoyuna pek fazla görünmedi. Özlem Akınözü de kendisi gibi oyuncuydu ve oğlunun kariyerinde önemli bir rol oynamıştı. 

Akın Akınözü'nün özel hayatında yaşanan son gelişmeler ise sevenlerini üzdü. Uzun zamandır seramik işiyle ilgilenen sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile birlikte olan Akınözü, bu ilişkisinin sona erdiğini duyurdu. Çift, ilişkilerinin başından beri oldukça samimi görüntüler sergilemiş ve Akınözü, "Biz evli gibiyiz" diyerek ilişkisinin derinliğini ifade etmişti. Ancak yolları ayrıldı. Bu ayrılık, Akınözü’nün kişisel hayatında önemli bir değişiklik olarak gündeme geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.