Evli olduğu eski sevgilisini öldüren zanlı tutuklandı!

Gülhan Esen, otomobilinde pusuya yatan bir saldırgan tarafından tabancayla 4 el ateş edilerek vuruldu. Kocaeli'de 7 ay önce evlenen Gülhan Esen'i öldüren eski sevgilisi M.T., polis tarafından yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Osmangazi Mahallesi'nde Gülhan Esen Cinayeti: Takıntılı Eski Sevgili Tutuklandı!

Olay, 16 Mart'ta Osmangazi Mahallesi'nde bulunan Lokman Hekim Caddesi Halı Saha Sokak'ta meydana geldi. Sabah saatlerinde evinden işe gitmek için çıkan 24 yaşındaki Gülhan Esen, otomobilinde pusuya yatan bir saldırgan tarafından tabancayla 4 el ateş edilerek vuruldu.

Kanlar içinde yere yığılan genç kadına saldırgan tarafından tekme atıldıktan sonra şüpheli olay yerinden kaçtı. Ancak Esen, hastaneye kaldırıldıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evliliğinin üzerinden henüz 7 ay geçmiş olan Gülhan'ın öldürülmesi üzerine geniş çapta bir soruşturma başlatıldı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri, binlerce saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyerek saldırganın kimliğini tespit etti. Gülhan Esen'in katilinin takıntılı eski sevgilisi M.T. (28) olduğu belirlendi.

Olay günü M.T.'nin babasının otomobilini kullandığı ve cinayetin ardından aracı terk ederek kaçtığı öğrenildi. Gülhan Esen'in, M.T.'nin kendisini sürekli takip ettiği ve zaman zaman rahatsız ettiği için şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Kaçma korkusuyla toplu taşıma araçlarına binemediği ve otelde kalamadığı için sokaklarda dolaşan M.T., Sultanbeyli'de Kocaeli polisinin operasyonuyla yakalandı. Sürekli yer değiştirerek güvenlik kameralarına yakalanmamaya çalışan M.T.'nin, işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildiği ve savcılık sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

ÖSYM açıkladı: DGS başvuruları başladı!
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak: Toz taşınımı ne zaman bitecek, kaç gün sürecek?
Fotokapan nedir ve ne için kullanılır? Fotokapan kullanım alanları
Türkiye'de İletişimi Etkileyebilecek Güneş Patlaması! Ulaştırma Bakanlığı'ndan Kritik Açıklama!
Kedi Kumu Siparişi Kavgası: Kargo Şubesinde Delik Paket Krizi!