Exxen beklenenden fazla ilgi gördü

Exxen abonelik sayısı beklenmeyen rakamlara ulaştı. Üstelik bu sayıya sadece ilk 3 günde ulaşıldı. Kimse böyle bir başarı beklemiyordu. İşte merak edilen bütün detaylar.

Sosyal medyada Exxen abonelik sayısı büyük bir merak konusuydu. Herkes rakamlarla ilgili bazı tahminler yürüttü. Exxen aboneliklerine bakıldığında sayı gerçekten de beklenenin çok üstünde oldu. Özellikle altyapı yetersizlikleri ve YouTuber transferleri en büyük tartışma konularından bir tanesi olmuştu.

Acun Ilıcalı tarafından kurulan bu platform, yazılım ve uygulamasının yeterli olmaması yönünden de çok fazla eleştiri almıştı. Hatta birçok kişi sırf bu nedenden dolayı üyelik yapmayacağını bile söylemişti.

Sosyal medya ve diğer platformlardan bu uygulama ile ilgili çok fazla eleştiri yapıldı. Birçok eleştirmen yazı çizdi ve platformun başarıya ulaşamayacağını söyledi. Son olarak rakamlar elimize ulaştı. Exxen platformu sadece ilk 3 günde 500 bin üyelik kazandı.

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda, “3 günde 500 bin üyeyi geçtik. Bize inanan izleyicilerimize çok çok teşekkürler… Çok emek verdik, karşılığını böyle almaktan daha güzel bir şey yok. İyi ki varsınız…” denildi. Bu rakamın büyüklüğünü anlamak için bazı küçük detaylar verelim. Mesela Netflix, 2019 yılının sonunda Türkiye’de 1,5 milyon aboneye ulaşmıştı. Exxen ise bu rakama sadece 3 günde ulaştı.

Exxen platformuna şimdiden şikayet yağdı!

Acun Ilıcalı’nın başarısı insanların merakında gizli. Birçok kişi platformda neler yayınlandığını merak etti ve üyelik yaptı. Bildiğiniz üzere ilk 7 gün ücretsiz abonelik yapılabiliyor. Belki de birçok abone ücretsiz kullanımdan sonra çıkacak. Platform önemli bir başarı yakalasa bile henüz geleceği belirsiz. Peki siz bu platform hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor