Eylem Tok ile kaçan oğlu dizi sahnesine konu oldu

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde lüks bir araçla bir kişinin ölümüne neden olan ve ardından annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'ye kaçan 16 yaşındaki Timur Cihantimur, bir dizi sahnesinde konu edildi.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Eylem Tok ve firari oğlu, bir dizi sahnesine konu oldu.

Kanal D'de yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin yeni bölüm tanıtımında, lüks aracıyla bir kuryeye çarpıp bir kişinin ölümüne neden olan ve ardından Amerika'ya kaçan 16 yaşındaki oğlunun hikayesi benzer bir konu olarak işlendi. Dizide, Yeliz Akkaya'nın canlandırdığı Meryem'in oğlu Furkan (Doğa Karakaş), lüks aracıyla bir kuryeye çarpıyor. Ardından, Bünyamin Emirkıran'ın (Atsız Karaduman) desteğiyle önce Katar'a, sonra da Amerika'ya gitmesine karar veriliyor. Avukat Harun Yakar (Ozan Güven) ise duruma isyan ediyor. Bu olayın nasıl sonuçlanacağı ise dizinin yeni bölümünde açıklığa kavuşacak.

NE OLMUŞTU?

Hatırlanacağı üzere, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart 2024 tarihinde yaşanan olayda, 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un yönetimindeki araç, yol kenarında park halinde bulunan 3 ATV'ye çarpmış ve bir kişinin ölümüne, 4 kişinin ise yaralanmasına neden olmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlatmış ve anne Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur hakkında yakalama kararı çıkarmıştı. Eylem Tok ve oğlunun Mısır'dan ABD'ye kaçtığı belirlenmişti. Şüphelilerin kaçmasına yardım ettiği iddia edilen Ayşe Ceren S. tutuklanmış, baba Op. Dr. Bülent Cihantimur hakkında ise yurt dışı yasağı konulmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazası enkazına varılma anına ait görüntüler yayınlandı
Ahu Tuğba'dan Sevenlerini Üzecek Açıklama Peş Peşe!
Dilan Polat'ın Cezaevi Kabusu Adli Tıp'a Taşındı: Tahliye Yolunda mı?
İran’da cumhurbaşkanlığı seçimi tarihi belli oldu!
Milyonlarca sürücü ve adaylarını ilgilendiriyor: Uyku apnesi iddiasına resmi açıklama geldi