Eylem Tok ve Oğlu, New York'ta Gülerken Görüntülendi

17 yaşındaki T.C. ve annesi, Türkiye'de yargılanmak üzere kaçtıktan sonra ABD'de görüntülendi. Bir kişinin ölümüne neden olmalarına rağmen kahkahalarla yaşamlarını sürdürmeleri büyük tepki çekti.

17 yaşındaki T.C. ve annesi, Türkiye'de yargılanmak üzere kaçtıktan sonra ABD'de yaşamlarına gülerek devam ederken, bir kişinin ölümüne sebep olmaları büyük tartışma yarattı.

1 Mart'ta ehliyetsiz şekilde sürdüğü otomobil ile kaza yapan ve 4 kişinin yaralanmasına, 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı'nın ise yaşamını kaybetmesine neden olan 17 yaşındaki T.C. ve annesi Eylem Tok, Türkiye'de yargı süreci başlatıldıktan sonra Mısır'a ardından da ABD'ye kaçtılar.

Ancak, kahkahalar içinde yaşamlarına devam ederken New York'un 57. sokak ve 6, Avenue köşesinde taksiye binerken görüntülenmeleri, sosyal medyada büyük tepki çekti. Özellikle, bir kişinin ölümüne neden olduklarına rağmen hiçbir pişmanlık belirtisi göstermemeleri, toplumda büyük infial yarattı.

Kazanın ardından T.C. ve annesinin ABD'ye kaçması, uluslararası bir hukuki sorun haline geldi. Türkiye, iade talebinde bulunarak adaletin yerine getirilmesi için diplomatik girişimlerde bulundu. Ancak, bu süreç henüz sonuçlanmadı ve kaçanlarla ilgili yargılama devam ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri

MSB Basın Toplantısı: F-16 Tedarik Süreci ve Terörle Mücadelede Güncel Gelişmeler
Öğretmenler dikkat: İl içi yer değiştirme başvuruları başlıyor!
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman: "Tiktok Türkiye'de yasaklanabilir"
İliç'teki Maden Heyelanı: TBMM Komisyonu İncelemeleri Sürdürüyor
Huawei'nin Yapay Zeka Destekli Veri Depolama Çözümleri Türkiye'de Yatırımı Artırıyor