Eylem Tok ve oğlunun kazasında yeni gelişme

Ünlü yazar Eylem Tok'un oğlu olan 17 yaşındaki sürücü, ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol ederken bir gruba çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, annesi Eylem Tok ve oğlu olay yerinden kaçarak önce Mısır'a ardından ABD'ye gitmişti. İşte o olayda bir gelişme yaşandı!

ANNE EYLEM TOK'UN YAKALANMA KARARI Kazada ATV motorunu kontrol eden gruba çarpan ve bir kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Yapılan soruşturmada, kaza sonrasında olay yerine giden Tok'un ifadesi de ortaya çıktı.

AİLE ARABAYLA HAVAALANINA GİTTİ Eylem Tok'un ifadesine göre, kaza yapan T.C. ile olay yerine gittikten sonra kendisine havalimanına kadar eşlik etti. Bu sırada olayın ardından kaçan sürücü T.C. ve annesi Mısır'a, ardından ABD'ye gitmişti. Adalet Bakanlığı, Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok'un iadesi için hazırlanan geçici tutuklama talep evrakını diplomatik kanaldan ve İnterpol aracılığıyla ABD yetkili makamlarına iletti.

AYŞE CEREN S. TUTUKLANDI Kazayı yapan T.C.'nin yanında bulunan Ayşe Ceren S., ifadesinin ardından mahkeme tarafından tutuklandı. Soruşturma devam ederken, Eylem Tok'un eşi Op.Dr. Bülent Cihantimur'a da yurt dışına çıkış yasağı verildi.

NE OLMUŞTU? İstanbul Eyüpsultan'da meydana gelen kaza sonrasında 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un aracının yol kenarındaki üç ATV'ye çarpması sonucu bir kişi ölmüş, birçok kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından Cihantimur ve annesi Eylem Tok, kaçarak önce Mısır'a ardından ABD'ye gitmişlerdi. Bu süreçte Adalet Bakanlığı, Cihantimur'un iadesi için girişimlerde bulunmuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı