Eyüpspor-Gaziantep FK maçı hangi gün, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Trendyol Süper Lig'de heyecan sürüyor. 7. hafta kapsamında, Eyüpspor, Gaziantep FK'yi evinde ağırlayacak. Futbolseverler, bu karşılaşmaya dair detayları öğrenmek istiyor. Peki, Eyüpspor-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Eyüpspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında 29 Eylül'de Gaziantep FK ile karşılaşacak. Maç, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak ve hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. İşte Eyüpspor-Gaziantep FK maçıyla ilgili detaylar:

MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Eyüpspor-Gaziantep FK maçı, 29 Eylül Pazar günü saat 16.00'da beIN Sports 2 üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

TAKIMLARIN LİGDEKİ DURUMU

İstanbul temsilcisi Eyüpspor, ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 9 puan topladı ve haftayı 7. sırada kapattı. Son lig karşılaşmasında Beşiktaş’a konuk olan ekip, uzatma dakikalarında penaltıdan yediği golle 2-1'lik skorla sahadan mağlup ayrıldı.

Gaziantep FK ise ligdeki 5 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 4 puan topladı. Güneydoğu temsilcisi, Süper Lig'deki son 4 maçında galibiyet elde edemedi ve bu karşılaşmada 3 puan hedefliyor.

EKSİKLER

Kırmızı-siyahlı ekipte, kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Kozlowski'nin yanı sıra sakatlıkları süren Daubin, Eren Erdoğan, Mustafa Eskihellaç ve Bitok da bu maçta sahada olamayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.