Eyüpspor'dan Tayfur Bingöl açıklaması: 'Kimse art niyet aramasın'

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Eyüpspor'u 90+3. dakikada kazandığı penaltı golüyle 2-1 mağlup etti. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, takımının mücadelesini övdü, Tayfur Bingöl'e destek verdi ve hakem kararlarına dair saygılı bir yaklaşım sergiledi.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, evinde Eyüpspor'u 90+3. dakikada kazandığı penaltı golüyle 2-1 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ardından Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu:

"İyi bir mücadele verdik ama maalesef bir penaltı ile kaybettik. Tayfur Bingöl, Eyüpspor'u onuru ve gururu ile temsil eden bir futbolcudur. Penaltı pozisyonu anlık bir olaydı. Burada art niyet aramak, hem Eyüpspor'a hem de oyuncumuza büyük bir saygısızlık olur. Bu durumu asla kabul etmiyoruz."

"Tayfur'a üzülmemesi gerektiğini söyledik. Kendisi inanılmaz üzgün ve yıkılmış durumda. Onun adına talihsiz bir akşam oldu. Oyuncumuzun arkasındayız, kimse art niyet aramasın."

"Arda hoca ile gurur duyuyoruz. Çok güzel bir futbol akşamı yaşadık. Biz bu takımı 2. Lig'den alıp 3 yıl içinde Süper Lig'e çıkardık. Eyüpspor, futbol piyasasına önemli bir teknik direktör kazandırmaya çalışan bir kulüp haline geldi. Bugün, sahada gösterdiğimiz performans konuşulmalı. Son 5-6 yıldır hakem kararları hakkında konuşmadık. Bizim pozisyonumuz da, onların pozisyonu da penaltıydı bence. Bizimki talihsiz bir penaltıydı. Eyüpspor, tam anlamıyla bir teknik direktör takımı. Arda hoca çok önemli bir teknik adam adayı. Yenildiğimiz için üzüldük ama performanstan dolayı gurur duyuyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.