Eyüpsultan'da durakta bekleyen kadını taciz eden şüpheliyi otobüstekiler darbetti

Göktürk-Alibeyköy seferini yapan otobüste bir kadın, alkollü bir kişinin sözlü tacizine uğradı. Kendini takip altında hisseden kadın, otobüstekilere durumu bildirdi. Yolcular, şüpheliyi darbetti ve polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı.

Göktürk-Alibeyköy seferini yapan otobüste akşam saatlerinde bir kadının, alkollü olduğu iddia edilen bir kişi tarafından sözlü tacize uğraması, otobüstekiler arasında büyük bir paniğe yol açtı. Kadın, durumu bildirince yolcular, şüpheliyi darbetti ve polise haber verdi. Olay anı cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Göktürk-Alibeyköy seferini yapan otobüste akşam saatlerinde durağa gelen bir kadın, otobüs beklemeye başladı. Bu sırada alkollü olduğu iddia edilen bir kişi, kadının yanına yaklaşarak sözlü tacizde bulundu. Kadın otobüse bindiğinde, adam da arkasından aynı otobüse girdi. Kendini takip altında hisseden kadın, otobüstekilere adamın kendisini taciz ettiğini söyledi. 

Bu durum üzerine otobüstekiler, şüpheliyi darbetti ve ardından polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı ve emniyete götürdü. Yaşanan olaylar ise otobüstekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.