Ezel'den Sonra İlk Kez Konuştu: Kenan İmirzalioğlu'nun Şaşırtan İtirafı!

Türk televizyon tarihinin en unutulmaz yapımlarından biri olan Ezel dizisinde başrolü paylaşan Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere'nin performansları hâlâ akıllarda.

Bir döneme damgasını vuran Ezel dizisinde Ömer (Ezel) karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu, Candaş Tolga Işık'ın Kafa TV'deki yeni programı Fenomende katıldı. Programda, Ezel karakterinin yaratılış sürecine dair ilginç anekdotlar paylaşan İmirzalıoğlu, rolü nasıl aldığını da anlattı.

"BAŞKA BİRİYLE DEVAM EDELİM"

Kenan İmirzalıoğlu, Ezel rolü için dizi projesinin ilk aşamasında askerde bulunduğunu ve bu nedenle yapımcının başka bir oyuncuyla yola devam etme kararı aldığını açıkladı. "O dönemde yapımcı Kerem Çatay ve ben askerdeydik. İletişime geçiyorlar, ama benim askerde olduğumu öğrenince 'Bir yıl bekleyemeyiz. Başka biriyle devam edelim' diyorlar," şeklinde konuşan İmirzalıoğlu, yapımcıların içlerinin rahat etmediğini ve sonunda kendisini beklemeye karar verdiklerini belirtti. "Askerden döndüğümde, okumuş bir arkadaşım bana 'İlla bu projeyi oku' dedi," diyerek, aslında Ezel'in başka bir oyuncu tarafından canlandırılabileceğini vurguladı.

"BAŞKA YAPIMCIYLA ANLAŞMAK ÜZEREYDİM"

İmirzalıoğlu, o dönemde başka bir yapımcı ile çalışma görüşmelerinin olduğunu da açıkladı. "O sırada başka bir yapımcıyla 'birlikte çalışabiliriz' gibi bir flörtüm vardı, bu yüzden senaryoyu okumak istemiyordum. Sonra senaryoyu okudum ve çok etkilendim. O yapımcı, Mayıs ayına kadar süre verdi. Senaryosu geldiğinde okudum ve dedim ki, 'Hâlâ bu. Ezel, müsaadeni istiyorum, ben bu işi yapacağım.' Ezel, hayatıma böyle girdi," diyerek Ezel’in kendisi için ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.