Ezgi Mola paraya para demeyecek! Hem Masumlar Apartmanı hem markası cebini doldurup taşırıyor! Sadece bir bluz

TRT1 ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakteriyle kalplerde taht kuran Ezgi Mola, paraya para demeyecek. Kısa bir süre önce markasını kurduğunu duyuran Ezgi Mola...

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği karakterle dikkatleri üzerine toplayan Ezgi Mola’nın diziden bölüm başına 90 bin ile 100 bin arasında bir ücret aldığı konuşuluyordu. Her hafta 90 bin lira aldığı konuşulan Ezgi Mola, aylık olarak ise 360 bin lira kazandığı konuşuluyor.

Oyunculuk performansıyla ve sempatik kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Ezgi Mola, kısa bir süre önce sosyal medya hesabından hayalini kurduğu Ezo Mola markasını hayata geçirmişti. Markasıyla birlikte dikkatleri üzerine çeken Ezgi Mola’nın satış fiyatları da merak konusu haline geldi. Kısa bir araştırma yapan sevenleri ise büyük bir şok içerisinde kaldı.

Sadece bir tek bluzu bile çok yüksek fiyatlara satan Ezgi Mola, tepkilere de neden oldu. Hayranlarının çoğu kendi markasından bir elbise almak istediklerini fakat neredeyse bir kira bedeli olduğunu dile getirerek vazgeçtiğini dile getirdi. Çoğu ise “Bu fiyatlar gerçek mi? Birde indirim yapılmış! Şaka mı bu ya?” yorumlarını yaptılar. Peki, Ezgi Mola ne kadara satış yapıyor?

Sevilen ismin Boyner mağazasında bulunan ürünlere göz atıldığında ise ne düşük fiyatlı ürünün 239 liraya satıldığı görülüyor. Sadece 1 tek ürünü bile bu fiyattan satışa sunan Ezgi Mola, blazer ceketi ise 900 liradan indirime düşürerek; 819 liraya satışa sunmuş. Elbiselerin fiyatları ise 500 liradan başlıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nde kötü haber: İzleyenler gidecek diye seviniyordu
Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı