Ezgi Mola'dan Narin'in tabutuna gelinlik koyulmasına tepki: Oyuncak koymaları gerekirdi

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni, 19 gün sonra bulundu. Cenazesi sırasında tabutuna konulan gelinlik tepkilere yol açtı. Ünlü oyuncu Ezgi Mola, "O tabutun üzerine oyuncak koymaları gerekirdi" diyerek duruma sert bir eleştiride bulundu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni, 19 gün sonra bir çuvalın içinde bulundu. Cenazesi sırasında tabutuna konulan gelinlik, toplumda büyük bir infial yarattı. Ünlü oyuncu Ezgi Mola, bu duruma sert bir tepki göstererek, oyuncak konulması gerektiğini savundu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni, kaybolduğunun 19. gününde bir çuvalın içinde bulundu. Narin'in cenaze namazı, katledildiği köy yerine komşu köyde kılındı. Tabutun üzerine gelinlik konulması ise büyük tepkilere yol açtı. Bu duruma bir tepki de ünlü oyuncu Ezgi Mola'dan geldi. 

Mola, bir mekan çıkışında 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bunun sebebi olan her insanın, göz yumanların ve ortağı olanların Allah belasını versin. O tabutun üzerine o duvak yerine önlük oyuncak koymaları gerekirdi. O küçücük çocuğu gelin olarak hayal etmelerini de berbat buluyorum. İnşallah adaletin yerini bulduğu bir ülkemiz olur." 

Mola'nın bu açıklamaları sosyal medyada hızla yayıldı ve birçok destek yorumuyla karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.