Ezgi Mola'ya Beren Saat'ten destek

İpek Er'e tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Musa Orhan'a yaptığı sert eleştiriler nedeniyle hakkında hapis istemiyle dava açılan Ezgi Mola'ya bir destek de Beren Saat'ten geldi.

Geçen yıl Batman'da İpek Er'e cinsel saldırıda bulunup, intihara sürüklediği suçlamasıyla yargılanan Uzman Çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Ezgi Mola'ya destek devam ediyor. Mola'ya, Twitter'da açılan Yalnız Değilsin Ezgi Mola etiketi, iki gündür 'En Çok Konuşulan' konulardan biri oldu. Neredeyse tüm sanatçılar, oyuncuya destek mesajları yağdırdı. GülşenHadiseBirce AkalayBelçim Bilgin, Mahsun Kırmızıgül, Sarp Akkaya, Tan Taşçı, Tarkan ve Kerem Bürsin gibi isimler destek olmuştu.

Son olarak Beren Saat, Mola'nın karesini Instagram'dan paylaşıp, "Çivisi çıkmış bir ülkede suçlanacak bir tek Ezgi Mola kalmıştı. Yalnız değilsin Ezgi Mola" diye yazdı. Orhan'ın avukatı Dr. Mehmet Erkan Akkuş, Mola'ya destek olmak için hakaret içerikli paylaşımlar yaptıklarını öne sürdüğü Hazal Kaya, Atilla Taş, Mahsun Kırmızıgül, Sarp Akkaya, Tan Taşçı ve Selçuk Balcı'nın da aralarında bulunduğu 16 ünlü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı
İrem Derici ile Gökhan Fırat ayrıldı: Sevgilisini her yerden sildi