EZVIZ Türkiye Pazarında: Yeni Akıllı Temizlik Robotlarıyla Satış Hedefi 4 Milyon Dolar!

Çinli teknoloji markası EZVIZ, akıllı temizlik robotlarını Türkiye pazarına sunarak 4 milyon dolarlık satış hedefliyor. Marka, e-ticaret ve ulusal teknoloji marketleri üzerinden tüketicilere ulaşacak.

Küresel akıllı ev teknolojileri markası EZVIZ, Türkiye pazarında yeni akıllı temizlik robotlarıyla yer almaya başladı. Elektronik ürünleri ve akıllı güvenlik kameralarıyla tanınan Çinli marka, dünya genelinde 157 milyon kullanıcıya ulaşarak, Türkiye'deki temizlik robotu pazarından pay almayı hedefliyor. Ortalama satış rakamının 800 adet olduğu bu pazar, EZVIZ'ın 4 milyon dolarlık satış hedefi doğrultusunda önemli bir fırsat sunuyor.

EZVIZ Türkiye Sorumlusu Nathan Gao, Türkiye pazarının teknolojiye olan ilgisi ve adaptasyon hızının markaları için büyük bir potansiyel sunduğunu belirtti. Türkiye’ye özel kampanyalar ve çeşitli fiyat aralıklarındaki ürün seçenekleriyle hem uygun maliyetli hem de premium ürünler sunan EZVIZ, Trendyol, Hepsiburada gibi online platformların yanı sıra MediaMarkt ve Vatan gibi ulusal teknoloji marketlerinde de yer alacak.

Yeni RS2 modelinin sektördeki rekabeti artıracağını ifade eden Gao, bu modelin süpürme, vakumlama ve paspaslama işlevlerini otomatik olarak gerçekleştirdiğini, ayrıca paspaslarını kendi kendine takıp çıkarabildiğini vurguladı. EZVIZ, globalde 50 bin mağazası ve 10 binin üzerindeki online satış kanalıyla büyük bir erişim ağına sahip.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.