F1 pilotu Lewis Hamilton Filistin'de ateşkes çağrısı paylaşımı yaptı

Mercedes'in önde gelen pilotlarından Lewis Carl Davidson Hamilton, sosyal medya platformlarında Filistin'deki duruma dikkat çekerek ateşkes çağrısı yaptı. Hamilton, paylaşımında, 'Filistin'deki tüm insanlara sevgi ve desteğimi gönderiyorum,' şeklinde yazdı.

Mercedes'in Formula 1 pilotu Lewis Hamilton, Filistin'deki çatışmalara son verilmesi için bir ateşkes çağrısında bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan yıldız pilot Lewis Hamilton, 'Bu kutsal zamanı tehlike, kayıp ve kalp kırıklığıyla geçiren Filistin'deki tüm insanlara sevgi ve desteğimi gönderiyorum. Bölgedeki pek çok kişi için kutsal olan bu ayda, ailelerin bir arada olabilmesi ve devamlı yıkım ve şiddet tehdidinden kurtulabilmesi için kalıcı bir ateşkes ve rehinelerin iadesi çağrısında bulunmaya devam etmeliyiz. Ateşkes, hemen şimdi," sözlerini kullandı.

LEWİS HAMİLTON KİMDİR?

İngiliz Formula 1 sürücüsü Lewis Carl Davidson Hamilton, doğumunu 7 Ocak 1985'te Hertfordshire, İngiltere'de gerçekleştirmiştir. Kariyerine McLaren ekibiyle başlayan Hamilton, şu an Mercedes-AMG F1 takımında yarışmaktadır.

Hamilton, Formula 1'in en ünlü pilotlarından biri olarak kabul edilir. Yedi kez dünya şampiyonu olarak bu alandaki bir rekora imza atmış ve kariyerinde 103 yarış kazanmıştır.

Hamilton, kariyeri boyunca pek çok zorlu yarışı kazanmanın yanı sıra, sporun dışında sosyal sorumluluk projelerine de aktif olarak katılmaktadır. Kendi adını taşıyan vakıf aracılığıyla gençlere destek verirken çeşitli hayır işlerine de katkıda bulunmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gantz açıkladı: "Şartlarımızı kabul etmezseniz kabineden çekiliriz"
ABD'nin İsrail'e Silah Sevkiyatı Kararı: Biden'in Refah'a Taahhüdü
Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
Rusya'da İki Bankanın 332,7 Milyon Euro'luk Varlığına El Kondu!
Prens Harry ve Meghan Markle'nin Tartışmalı Nijerya Ziyareti