FA Cup 12. kez Manchester United'ın

Dünyanın en prestijli kupalarından biri olan FA Cup'ın 110. final maçında Manchester United 1-0 geriye düştüğü maçta Crystal Palace'i 2-1 yenerek 12 yıl sonra tarihinde 12. kez kupayı müzesine götürdü.Normmal süresi 1-1...

Dünyanın en prestijli kupalarından biri olan FA Cup'ın 110. final maçında Manchester United 1-0 geriye düştüğü maçta Crystal Palace'i 2-1 yenerek 12 yıl sonra tarihinde 12. kez kupayı müzesine götürdü.

Normmal süresi 1-1 sona erene karşılaşmanın uzatma dakikalarında 10 kişi kalan MANU, rakibini uzatmada bulduğu golle 2-1 yenerek FA Cup'ı 12. kez müzaesine götürdü.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık golsüz beraberlikle sona erdi.

İkinci yarının 78. dakikasında oyuna 72. dakikada dahil olan Jason Puncheon Crystal Palace'yi Wembley'de 1-0 öne geçirdi. Bu gole Kırmıız Şeytanlar'ın cevabı gecikmedi. 81. dakikada Juan Mata topu filelerle buluşturdu ve skora 1-1'lik eşitliği getirdi. Karşılaşmanın normal süresi 1-1'lik beraberlikle sona erdi ve maç uzatmalara gitti.

Uzatmaların ilk yarısında gol sesi çıkmadı. 110. dakikada Jesse Lingard topu filelerle buluşturdu ve Manchester United bu golle kupaya uzanan taraf oldu. 

Manchester United bu alanda Arsenal'e yetişirken, tarihinde ikinci kez FA Cup finali oynayan Crystal Palace ise çıok yaklaştığı kupayı yine müzesine götüremedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Okan Buruk Transfer Bombası! "Gelecek Sene Bizimle Olacak!"
Şenol Güneş Yeşil Sahalara Geri Dönüyor: Yeni Durağı Belli Oldu!
Eski Galatasaray Hocası Beklenmedik Kararla Gündemde: Torrent Meksika'da!
Beşiktaş'tan Yeni Teknik Direktörden Sonra 116 Milyon Euroluk Golcü Transferi!
Alex de Souza Türkiye'ye Geri Dönüyor, Yeni Takımı Şaşırttı!