Fabrikadaki Rehine Krizi Sonunda Sona Erdi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikayı basan saldırgan İbrahim Y., 7 çalışanı rehin aldı. Vali Yavuz, Gebze'deki rehine krizinin sona erdiğini söyledi. Yavuz, "Silahlı saldırgan etkisiz hale getirildi. Rehineler kurtarıldıç Eylemi yapan fabrikanın eski çalışanı." dedi.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan uluslararası bir temizlik ve kişisel bakım ürünleri fabrikasında, bir silahlı saldırgan tarafından 7 işçi rehin alındı.

İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vali Seddar Yavuz'un olay yerindeki çalışmaları yönetmesinin ardından yapılan müdahalede silahlı saldırgan etkisiz hale getirilerek rehineler kurtarıldı.

Vali Yavuz, saldırganın fabrikanın eski bir çalışanı olduğunu belirtti. Olayın detaylarına ilişkin bir işçinin eşi tarafından yapılan açıklamada, eşinin sosyal medya üzerinden 'İyiyiz, sadece yaklaşanlara uyarı ateşi açtı' şeklinde mesajlar gönderdiği ifade edildi.

Zihni, şunları kaydetti:

"Eşim, 'İyiyiz bir şey yapmıyor. Sadece yaklaşanlara bir iki kere sıktı.' dedi. Doğru yalan bilmiyorum. 'Sağa sola ateş etti.' dedi. Böyle bekliyoruz. Ben ilk başta eşimi bir kez aradım, bakmadı, sonra kardeşlerine mesaj atmış. Daha sonra aradım açtı, 'İyiyim rehin alındık.' dedi, kapattı hemen. Saat kaçta tam olarak rehin alındılar bilmiyorum. 'Gazze'ye özgürlük' diyormuş, 'kapıları açın' diyormuş."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İzmir Konak'ta Tarihi Bina Yangını: Mahsur Kalan Kadın Kurtarıldı, Soruşturma Sürüyor
İstanbul Havalimanı'nda uçak gövdesi üstüne iniş yaptı
TBMM Genel Kurulu'nda dört adet uluslararası anlaşma kabul edildi
Arda Turan'dan Seçil Erzan İle İlgili Açıklama: "Helal paramızı gidip bankaya verdik!"
Yargı paketinde son durum ne? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak?