Facebook, Instagram ve Whatsapp çöktü mü?

Son Dakika gelen bilgilere göre; Sosyal medya devleri Instagram WhatsApp ve Facebook'ta zaman zaman meydana gelen sorun bugün bir kez daha tekrar etti...

Son Dakika gelen bilgilere göre; Sosyal medya devleri Instagram WhatsApp ve Facebook'ta zaman zaman meydana gelen sorun bugün bir kez daha tekrar etti. Instagram'da uygulamaya giren kullanıcılar yüklenilen fotoğrafları görüntüleyemiyor  WhatsApp'ta ise mesajlar iletilemiyor, Facebook'ta ise akış hiç bir şekilde yenilenmiyor. Peki Instagram çöktü mü bugün? Instagram’daki fotoğraflar neden açılmıyor? Facebook'ta akış neden yenilenmiyor? Whatsapp'ta mesajlar neden iletilmiyor? İşte sorularınızın cevapları

Facebook, Instagram ve WhatsApp erişim sorunu bir kaç gün önce tüm Türkiye ve Avrupa'yı vurmuştu bugün yine aynı sorun tekrarladı. Saat 15.30'dan itibaren bazı kullanıcılar bu üç uygulamaya erişimde zorlandı. Instagram'da yüklenen fotoğraflar görüntülenemezken WhatsApp'ta mesajlar iletilemiyor.

İnternet sitelerinin erişim durumunu harita üzerinden canlı olarak paylaşan DownDetector'e göre Instagram dahil sosyal medya kanallarının erişim sorunu yaşadığı ülkeler ağırlıklı olarak Avrupa bölgesi görünüyor.

iNSTAGRAM WHATSAPP VE FACEBOOK NE ZAMAN ÇALIŞACAK?

Avrupa bölgesinde çıkan sorun nedeni ile İnstagram Whatsapp ve Facebook'un açılması bir kaç saati bulacak. Geçtiğimiz haftalarda aynı sorun nedeni ile İnstagram Whatsapp ve Facebook'un tekrardan kullanıma açılması yaklaşık 4-5 saati bulmuştu.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan Instagram'a saat 15.30 civarından itibaren erişim sağlanamıyor. Instagram'a girişte 'Akış Yenilenemedi' hatası veriyor. Sorunun neden kaynaklandığı henüz bilinmezken, yoğunluk yüzünden oluşabileceği tahmin ediliyor. İnstagram ile beraber Facebook ve Whatsapp uygulaması da erişim sağlanamıyor.

Instagram sorunu canlı arıza haritası üzerinde şu şekilde görülüyor:

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması olan WhatsApp'ta da sorun aynı Facebook ve  Instagram'daki gibi saat 15.30'da başladı. WhatsApp'a erişim ara ara sağlanırken, sorunun kaynağı henüz bilinmiyor.

WhatsApp sorunu canlı arıza haritası üzerinde şu şekilde görülüyor:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

2 Mayıs'ta Epic Games, 487 TL değerindeki oyunu ücretsiz olarak sunacak
En hızlı internete sahip ülkeler listesi duyuruldu! Türkiye'nin konumu beklenildiği gibi
Linkedin, rakibini model alarak yeni bir video deneyimi sunuyor: Yeni bir video platformu yolda!
NASA'nın Psyche Uzay Aracı, 225 Milyon Kilometreden Lazer İletişimi Sağladı!
Cep Telefonu Isınması Kabusu Son Buluyor! 35 Derece Soğutma Etkisiyle Devrim Yaratan Soğutucular!