Facebook Messenger’a reklam geliyor

Basit ve kullanışlı oluşuyla dünya genelinde kullanıcıların tercih ettiği bir çevrimiçi mesajlaşma uygulaması olan Facebook Messenger, yeni bir karar aldı.  karar aldı. Birkaç ülkede Messenger uygulamasında reklam göstermeyi...

Basit ve kullanışlı oluşuyla dünya genelinde kullanıcıların tercih ettiği bir çevrimiçi mesajlaşma uygulaması olan Facebook Messenger, yeni bir karar aldı.  karar aldı. Birkaç ülkede Messenger uygulamasında reklam göstermeyi deneyen şirket, önümüzdeki ay Messenger’da tüm dünyada reklam göstermeyi deneyecek.

Reklamların etkisini test ettiği ülkelerde istediğini almış gibi görünen Facebook Messenger, bu uygulamayı dünya geneline yaymaya hazırlanıyor. Üstelik şirket yetkilileri bu kararın gerekçelerini de açık yüreklilikle dile getiriyorlar.

Facebook Messenger ürün şefi Stan Chudnovski konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Reklamlar sayesinde milyar dolarlar kazanan ve bu sayede ayakta duran şirketler olarak reklam uygulamalarını sürdürmek konusunda en ufak bir tereddüdümüz yok. Şu anda şirket olarak reklamlardan kar elde ediyoruz. Kullanıcıların hoşuna gitmeyebilir ancak reklamlardan vazgeçeceğimizi kimse ummasın.'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar
Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
Apple'ın geliri düştü!