Facebook oyun dünyasında söz sahibi olmak istiyor

Facebook kısa süre önce, Population: One adlı bir savaş alanında hayatta kalma oyunu geliştiren Oculus Studios’ta kontrol hissesini satın aldı.

Facebook oyun dünyasında daha fazla söz sahibi olmak için çalışmalarına devam ediyor. Daha önce bu sektörde oyun stüdyoları satın alan firma bir yenisine imza atmış oldu. Stüdyoların satın alımını yapan Facebook Gerçeklik laboratuvarlarında içerikten sorumlu Başkan Yardımcısı Mike Verdu bir blog yazısı aracılığıyla bir açıklama yaptı : “ POP: ONE  , sanal gerçeklik sahnesine sadece dokuz ay önce girdi ve sürekli olarak Oculus’ta en iyi performans gösteren oyunlardan biri olarak yer aldı. sanal bir dünyada bağlantı kurmak, oynamak ve rekabet etmek için bir seferde 24 kişiye kadar bir araya getiren platform.” şeklinde açıklama yaptı.

“Ve sosyal medya oyuncuları POP: ONE’a getirirken  , ilginç mizah, sürekli güncellemeler ve ortamın saf eğlencesi onları tekrar tekrar geri getiriyor – hatta oyuncuların oyun içinde senkronize bir şekilde buluşmak için zaman ayırdıklarını gördük. Oyunun insanlar arasında bir sosyal deneyim kazandırdığını söyledi.”

Oculus stüdyolarının oyunu, VR oyunlarında oldukça başarılı oldu ve sadece birkaç ay içinde 10 milyon dolarlık satış yaptı. Başlık şu anda Steam ve Oculus Mağazasında satılıyor.

Geliştiriciler tarafından oyun belirli aralıklarla güncelleme alarak kullanıcılarını kendinde tutmayı başarıyor.

Ancak, Facebook’un Oculus Studios’u satın almasından bu yana ne gibi değişikliklerin gelmek üzere olduğundan emin değil.

Başka gezegenlerde yaşam imkansız mı? Bilim insanlarının kafası karışık

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Türkiye'nin 'yapay zeka' raporu: 20 yılda şirket sayısı 5'ten 1.195'e çıktı!
Türkiye'de işsizlik yüzde 30 olacak: Tarih verildi!
Google fotoğraflar'a yeni özellik
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!