Facebook'tan çöpçatanlık hizmeti

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg tarafından ve haberlere konu olan açıklamalar şaşırttı. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, sosyal medya platformunun bundan böyle “çöpçatanlık'' hizmeti vereceğini açıkladı.VOA’da...

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg tarafından ve haberlere konu olan açıklamalar şaşırttı. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, sosyal medya platformunun bundan böyle “çöpçatanlık'' hizmeti vereceğini açıkladı.

VOA’da yer alan habere göre Zuckerberg, Facebook'un yeni arkadaşlıklar kurma konusunda uzman olduğunu ve platformun bu nedenle çöpçatanlık işi için en uygun mecra olduğunu belirtti.

FACEBOOK’TA 200 MİLYON BEKAR VAR
Zuckerberg, “Facebook'ta kendini bekar olarak tanımlayan 200 milyondan fazla kullanıcı var'' dedi. Facebook üzerinden verilecek hizmet, kişisel bilgilerin korunmasına özen gösterecek.

Uzmanlara göre bu hizmet, kullanıcıların Facebook'ta daha fazla vakit geçirmelerini sağlayabilir. Amerika'da çöpçatanlık hizmeti sunan Match, E-Harmony, OkCupid gibi web sitelerinin yanı sıra Tinder ve Bumble gibi telefon uygulamaları da oldukça yaygın. Zuckerberg hizmetin amacının insanlar arasında “uzun soluklu ilişkiler'' oluşturmak olduğunu söyledi. Çöpçatanlık hizmetinin ne zaman başlatılacağı henüz açıklanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor