Fahiş Fiyat Cezaları Artıyor: Ticaret Bakanlığı Yeni Düzenlemeler Üzerinde Çalışıyor

Fahiş fiyatlarla mücadele kapsamında cezalar artıyor: En fazla 300-350 bin lira olan cezalar, on katına çıkacak. Ticaret Bakanlığı yeni düzenleme için çalışmalara başladı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı başkanlığında bir toplantı planlanıyor.

Fahiş fiyatlarla mücadele kapsamında Türkiye'de cezaların artırılması için yeni düzenlemeler yapılıyor. Şu anda en fazla 300-350 bin lira olan cezaların on katına kadar çıkarılması öngörülüyor. Ticaret Bakanlığı, bu amaçla çalışmalara başladı ve yakın zamanda Cumhurbaşkanı Yardımcısı başkanlığında bir toplantı düzenleyerek Meclis'e sunmayı planlıyor.

Fahiş fiyatlarla mücadele için cezaların artırılmasıyla ilgili yeni düzenlemeler yapılmakta. Şu anda en fazla 300-350 bin lira olan idari para cezalarının on katına kadar çıkarılması planlanıyor. Ticaret Bakanlığı, yeni yasa teklifi için çalışmalara başladı ve önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bir toplantı düzenlenerek teklifin Meclis'e sunulması planlanıyor. Bu düzenleme, özellikle deprem bölgelerinde daha önce benzer bir uygulamanın başarıyla gerçekleştirilmesini takiben Türkiye genelinde fahiş fiyatları kontrol altına almayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Dolar Sahipleri Beklenmedik Bir Gerçekle Karşı Karşıya! Yıllar Sonra Bir İlk Yaşandı!
Yok Artık Dedirtecek Olay: Sabiha Gökçen Havalimanı Birleşik Arap Emirlikleri'ne Satılıyor!
Konut Fiyatlarında Dev Değişim! Ev Almak İsteyenler Dikkat!
Avrasya Tüneli geçiş ücretine tekrar zam 112 TL oldu. 5 ay içinde %112 zam
Elinde altını olanlar dikkat etsin: Uzmandan uyarı geldi!