Fahrettin Altun, eşinin hakkındaki haberleri dahi engelletti

AKP'nin ifade özgürlüğü baskıları sürüyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un talebiyle 648 içeriğe erişim engeli getirildi. Engellenenler arasında Fatmanur Altun'un maaşına dair iddialar ve açıklamaları da var. Ekşi Sözlük'teki 400 yazı da erişime kapatıldı.

AKP iktidarının ifade özgürlüğü üzerindeki baskıları devam ediyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un talebiyle, 648 içerik erişim engeline tabi tutuldu. Bu içerikler arasında Fatmanur Altun’un maaşına dair iddialar ve kendi açıklamaları da bulunuyor, Ekşi Sözlük’teki yazılar da engellendi.

AKP iktidarının gazeteciliğe ve ifade özgürlüğüne yönelik baskıları devam ediyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un talebiyle, 648 içeriğe 'erişim engeli' ve 'içerikten çıkarma' kararı alındı.

BİR GÜNDE 648 İÇERİĞE ENGEL


Birgün ve Tele1'in haberlerine göre, İstanbul 3. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla, söz konusu içerikler aynı gün içinde incelendi ve engellendi.

EŞİNİN AÇIKLAMALARI DA ENGEL KAPSAMINDA


Engellenen içerikler arasında, Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun'un maaşına dair iddiaları da bulunuyor. Ekşi Sözlük'teki Altun hakkında yazılan 400 yazıya da erişim engeli getirildi. Bu engellenen haberler arasında Fatmanur Altun'un kendi açıklamaları da yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.