Fahrettin Koca'dan flaş 'kongre' mesajı

Koronavirüs tedbirleri gerekçesiyle eleştirilerin odağındaki AK Parti kongresine ilişkin Fahrettin Koca'dan ilk mesaj geldi.

Sosyal medyadan sürekli 'tedbir' uyarıları yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti kongresiyle ilgili kendisine yöneltilen "Buna bir şey diyecek misiniz?" sorusunu cevapsız bıraktı. Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eden bir mesaj paylaştı. Sosyal medyadan paylaştığı mesajda "Karanlıkları aydınlığa kavuşturacak olan sevgi, merhamet ve ilimdir. Bu ruhla kurulan Ak Parti 2023’te, 2053’te ve 2071’de de aynı vizyonla yoluna devam edecek. Kongremizde yeniden başkanlığa seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yürekten tebrik ediyorum." diyen Koca'ya tepki yağdı.

 

Koca, AK Parti kongresi için tebrik mesajı yayınladığı anda, yorumlar da peşinden geldi.

Pandemi kurallarını hiçe sayarak yapılan kongre için eleştiride bulunmayan Koca, sert dille eleştirildi, hatta dalga geçenler bile oldu. Gün içinde Twitter'de TT olan başlık da Fahrettin Koca'ydı. Çünkü, lebaleb yapılan kongre için tek kelime eleştiride bulunmayan Sağlık Bakanı Koca için #FahrettinKocanerede diye başlık açılmıştı.

Barış Atay'dan sert tepki

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay, sosyal medya hesabından Fahrettin Koca'nın 'tebrik' mesajını alıntılayarak "Yüzsüz" dedi.

A Haber yorumcusu: Sağlık Bakanının saçtığı korku ayağına dolandıDilipak'tan AK Parti'ye 'lebaleb kongre' tepkisi: Polis niye görev yapıp ceza kesmiyor
 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti
Özel, Bahçeli ile görüşecek
İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"