Fahriye Evcen artık Kurtuluş Osman'da

Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni Kuruluş Osman’ın oyuncu kadrosunda yer alan Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Kanbolat Görkem Arslan, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Seray Kaya gibi ünlü isimler...

Burak Özçivit’in başrole hayat verdiği Kuruluş Osman dizisi hakkında ortaya çıkan detay milyonları büyük bir şaşkınlığın içerisine sürükledi. Ünlü oyuncunun eşi Fahriye Evcen, Kuruluş Osman dizi setinden paylaşım yapınca tüm dikkatleri üzerine çekti. Artık kadroda yer alacağını duyanlar ise bundan sonra Kuruluş Osman’ın önünde hiçbir dizinin duramayacağını dile getirdi.

Kuruluş Osman dizisinde başrol oyuncusu olan Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla birlikte dikkatleri üzerine çekti. Bilindiği üzere Fahriye Evcen’in bir projeye imza attığı ve oldukça yüksek bir meblağ alacağı söyleniyordu. Oyuncunun projesi sır gibi saklanırken ortaya çıkan detay her şeye açıklık getirdi.

ATV kanalının başarılı yapımlarından birisi olan Kuruluş Osman dizisinde Fahriye Evcen rüzgarı esmeye başladı. Süper Haber adlı sitenin söylediğine göre; Fahriye Evcen geçenlerde son derece maliyetli bir proje teklifi kabul etmiş ve imzasını atmıştı. Kuruluş Osman dizisinde ise Osman Bey, çocuğu olmayan Bala Hatun’a yeni bir eş alacağını dile getirmişti. Bu konunun ardından herkes Fahriye Evcen’in Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna geçeceğini iddia etmeye başladı.

Sosyal medya hesabında Kuruluş Osman dizi setinden paylaşım yapan Fahriye Evcen, herkesi heyecanlandırmıştı. Milyonlarca kişi Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in yeni bir dizide bir araya gelebilme ihtimalinin ardından şaşkınlığına engel olamadı. Konu hakkında ise henüz net bir açıklama gelmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az