Fahriye Evcen bu defa eviyle salladı!

Sanat dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, bu defa evleri ile gündeme geldi. Çiftin altın varaklı lüks villasını görenler resmen hayranlık yaşadı! İşte o muhteşem villa!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, başrollerini üstlendikleri Çalıkuşu dizisinin setinde tanışıp aşık oldular. 2017 yılında aşklarını evlilikle taçlandıran çift, sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer almayı başardı. Karan ve Kerem adında iki oğlu olan çift, sadece iş veya özel hayatlarıyla değil, yatırımlarıyla da derginin gündeminde yer alıyor. Son olarak lüks villalarıyla gündemde olan iki isimden biri olan Fahriye Evcen evlerinin durumlarını anlattığında gören herkes gerçekten şaşırdı.

LÜKS DUVARLAR! İŞTE O EV..

Kazandıkları parayı sıklıkla gayrimenkule yatıran Özçiv çifti, geçtiğimiz günlerde 5 ay aradan sonra ikinci villalarını satın aldı. Bu iki villaya 4 milyon 250 bin dolar ödeyen ikili, yatırımlarıyla ilgili çokça konuşulmaya başlandı. İkilinin üyelerinden Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından paylaştığı paylaşımlarda evini takipçilerinin beğenisine sundu.

Çoğunlukla altın ve krem ​​rengi olan ev, çiftin merak ettiği tüm detayları bünyesinde barındırıyor. kullanılmış . . Mobilya seçiminden aksesuar seçimine kadar büyük beğeni topladı. Öyle ki ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in takipçileri onun paylaşımlarının altına "Evinizi çok seviyorum", "Eviniz çok güzel", "Eviniz çok dikkat çekici" gibi yorumlar yapıyor...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Gençlere Muhteşem Fırsat: 36 Bin Ücretsiz Bilet Hediyesi!
Cüneyd'in Kızıl Goncalar'da Aldığı Ücret Ortaya Çıktı! Düşük Ücret İddiaları Şok Etti!
Volkan ve Zeynep Demirel Ayrılıyor Mu?
Meteoroloji’den 5 kent için sarı kodlu uyarı
Sahte kahveyi anlamanın bir yöntemi buymuş: Dolandırıcılar buraya da sızdı!