Fahrudin Omerovic'den açıklama geldi: “Takım zamanla daha iyiye doğru gidecek”

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, maç hakkında değerlendirmelerde bulundu! Antalyaspor ile berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada ilk kez bu sözlere yer verdi, "Takım zamanla daha iyiye doğru...

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omeroviç, Antalyaspor kura çekimi sonrasında yaptığı açıklamada, "Takım zamanla gelişecektir."

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omeroviç, "Antalyaspor iyi oynayan bir takım. Uzun vadeli bir kadroya sahipler. Birçok oyuncu uzun süredir birlikte oynuyor. Bu bizim için bir eksi oldu. Maçı nasıl çevirebiliriz, belki oyunu biraz daha iki taraflı yapmaya çalıştık. Ancak daha sonra oynamak istedik. Biz de iyi bir avantaj yakaladık. İkinci yarıda ise 1-0 öne geçen takım ister istemez biraz daha geriye çekildi. Belki de Antalya'nın istediği buydu. Ancak takımın sorunları vardı. Oyun her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bu 3 günde çok zor 2 maç oynadık. Bu bizim için de önemli. Zamanla daha iyi olur. Oyuncularımı gerçekten takdir ediyorum. Zor bir süreç ama bizim için her maçın final olduğunu düşünüyorum, her geçen gün daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum. "Takım zamanla daha iyiye gidiyor" dedi..

.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Carlo Ancelotti: Sezonda Şaşırtıcı Performans Sergileyen Futbolcuları Değerlendirdi
Aziz Yıldırım konuştu: "Biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim"
Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, FIVB Milletler Ligi'nde Antalya'da Mücadeleye Hazır!
Galatasaray'da başkan adayları renklerini belirledi
Fenerbahçe'de Ferit Şahenk sürprizi!