Fanatik Galatasaray taraftarı hamlesi! Sarı kırmızıya boyadı, Icardi yazdı! Büyük Aşk!

Fanatik Galatasaray'lı taraftardan büyük hamle.. Galatasaray taraftarının evini sarı kırmızı boyaması ve 'İcardi' yazması gündeme bomba gibi düştü! Galatasaray bu habere çok sevinecek! Taraftar aşkı çok..

Dünya çapında milyonlarca kişi, Galatasaray taraftarı Mehdi Keskinkılınç'ın Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki, tuttuğu takımın renklerine boyanmış ve Arjantin'in milli atleti Mauro Icardi'nin adının kazındığı evinin fotoğrafını gördü.
Keskinkılınç (36) , baba. Dört kişiden biri Tokluca ilçesinde yaşıyor. Çocukluğundan beri sevdiği Galatasaray'ın renklerini evinde yansıtma hayalini gerçekleştirmek istiyordu. Keskinkılınç, geçen yıl inşa ettiği evi bitirirken, Galatasaray'ın golcüsü M. Icardi'nin adını evinde yazdı.


Fanatik bir hayranının sosyal medya hesabında hayalindeki evin fotoğrafını paylaşması üzerine Mauro Icardi, sosyal medya hesabında evin fotoğrafını hikaye olarak paylaştı. bunu 11,8 milyon kişi tarafından "Küçük aslanlar büyüyor" başlığı takip ediyor.

"Çocukluğumdan." O zamandan beri Galatasaray'a aşık oldu."
Keskinkılınç, AA muhabirine, kapı komşularının çoğunun Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi.

KESKİNKILINÇ, HİÇBİR GALATASARAY MAÇINI KAÇIRMADIĞINI SÖYLEDİ!

"Aşık oldu. Çocukluğundan beri Galatasaray'da. Bir hayalim vardı ve o da bir gün evimi Galatasaray'ın renklerine boyamaktı. Çok şükür evim oldu ve burayı Galatasaray renklerine boyayıp İcardi'nin adını yazdım. Bu yüzden kendimle ve Galatasaray'la gurur duyuyorum."

Keskinkılınç, evin tamamlanmasının ardından çekilen fotoğrafları arkadaşlarına gönderip sosyal medya hesabında paylaştığını belirterek, Galatasaray'a olan sevgisinin çok büyük olduğunu iddia etti. harika . kelimelerle anlatılmış.

"Icardi'yi çok seviyorum, onu çok seviyorum." Keskinkılıç, İcardi'yi çok sevdiğini belirterek, "Onu köyümüzde (ülkemizde) bekliyorum. Icardi'nin bunu sosyal medyada paylaşması beni çok mutlu etti. Böylece köyümün ve Diyarbakır'ın adı milyonlarca insana ulaştı. "Hayallerimden biri Galatasaraylı taraftarların sahanın ortasında bir üçgen içinde yer almasıdır" dedi. Keskinkılınç, evinin yoğun ilgi gördüğünü ve mahalleye gelenlerin evinin önünde fotoğraf çektirdiğini sözlerine ekledi. ..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da 6 milyon euroluk bir ayrılık yaşanıyor! Eyüpspor'a transfer oluyor
Stefan Kuntz'un A Milli Takım'dan ayrılmasının ardından resmen duyurulan yeni işi herkesi şaşırttı!
Arda Güler'in Vedası!
Süper Lig'de disiplin seferberliği: 8 Kulüp PFDK'ya sevk edildi
Sürat Kargo, A Milli Futbol Takımı'nın yeni sponsoru! Formalar hazır!