Faşist lidere NATO eski genel sekreteri danışman!

Ukrayna'da darbe ile iktidara gelen faşist yönetimin Devlet Başkanı Petro Poroşenko, NATO eski Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen'i kendine danışman olarak atadı.Danimarka eski başbakanı ve dünya seçkinlerinin perde arkasındaki...

Ukrayna'da darbe ile iktidara gelen faşist yönetimin Devlet Başkanı Petro Poroşenko, NATO eski Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen'i kendine danışman olarak atadı.

Danimarka eski başbakanı ve dünya seçkinlerinin perde arkasındaki toplumu olarak da bilinen ünlü Bilderberg grubunun üyesi olan Rasmussen, yeni görevindeki esas vazifesini Ukrayna güvenliğini artırmak, Kiev ve Avrupa Birliği ile ilişkileri güçlendirmek olarak görüyor.

Rus medyasına göre, Rusya karşıtı ifadeler ve Rus düşmanlığı ile tanınan Danimarka eski başbakanı Poroşenko’nun yardımcısı olarak atanması özel anlam taşıyor.

Rasmussen NATO Genel Sekreteri olarak yakın geçmişte, Baltık cumhuriyetlerine askeri-teknik yardım sağlama fikrini ve bu bölgede NATO askeri tatbikatları yapılmasını teşvik etmişti.

Ukrayna’nın doğu Donbass bölgesindeki silahlı çatışmalarda Rasmussen bütün sorumlulukların Rusya’da olduğunu belirtmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Kenya'daki sel felaketinde ölenlerin sayısı 169'a yükseldi
Gazze'de Enkaz Altında Binlerce Kişinin Cesedi: Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor
Ukrayna'da Rus Saldırısı: Harkov ve Kiev'de Yeni Gelişmeler
AB Komisyonu, Meta'nın AB Dijital Hizmetler Yasası İhlali İddiasıyla Soruşturma Başlattı
Trump "sus payı" davasında 10 bin dolarlık ihlal cezasına çarptırıldı