Fatih Altaylı, açıklanan vaka sayılarına isyan etti: 'Devletimiz Kimi kandırmak istiyor ve ne yapmak isti

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, günlük açıklanan koronavirüs tablosunda yer alan verilere tepki göstererek, ''Devletimiz Kimi kandırmak istiyor ve ne yapmak istiyor?'' dedi.

 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı  günlük açıklanan koronavirüs tablosundaki verilere tepki gösterdi.

''AÇIKLANAN RAKAM TÜM TOPLUMLA DALGA GEÇER GİBİ''

PCR pozitifin yaklaşık 50 bin civarında olması gerekirken, 3819 'hasta' açıklandığını belirten Altaylı, "PCR pozitif sayısının da yaklaşık 50 bin civarında olması gerekiyor. Ancak açıklanan rakam Türk halkıyla ve tüm toplumla dalga geçer gibi 3819. Ben sadece 3819 tane hastayı bizzat tanıyorum. Bunun hiçbir inandırıcılığı yok artık. Bu inandırıcı olmayan tabloyla devletimiz kimi kandırmak istiyor ve ne yapmak istiyor?" dedi. 

Altaylı, "Yüzde 20'lerin üzerinde bir PCR pozitiflik oranından bahsedildi. Böyle bakınca bugünkü test sayısı 156 bin olduğuna göre, PCR pozitif sayısının da yaklaşık 50 bin civarında olması gerekiyor. Ancak açıklanan rakam Türk halkıyla ve tüm toplumla dalga geçer gibi 3819. Ben sadece 3819 tane hastayı bizzat tanıyorum. Bunun hiçbir inandırıcılığı yok artık. Bu inandırıcı olmayan tabloyla devletimiz kimi kandırmak istiyor ve ne yapmak istiyor? Böylesine düşük rakamlar verilmesi, şu ana kadar uğraştığımız ve halkı da suçladığımız rehavetin temel sebeplerinden biri midir, değil midir? Bu önlemler, madem sayılar bu kadar az, niye bu önlemleri aldın dedirtmez mi?" diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Erkekler dikkat: Bu hastalık en çok sizde görülüyor!
Hastane Randevularında Onaylı Sistem: Randevu Alana Yeni Zorunluluk!
Bağırsaklar sağlığın anahtarı mı; nelere dikkat etmeliyiz?
Türk ve Japon bilim insanları beyin ve bilinç araştırmalarında iş birliği yapacak!
Depresyon anlayışımız değişti mi?