Fatih Altaylı Ali koç yönetimini eleştirdi: "Suç ya hakemlerde ya rakiplerde. Asla yönetimde değil"

Fatih Altaylı, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 kaybetmesinin ardından Ali Koç ve yönetimini sert bir dille eleştirdi. Koç'un başarısızlığını kötü yönetimine bağlayan Altaylı, "Suç ya hakemlerde ya rakiplerde. Asla yönetimde değil" diyerek takımın sorumluluk almadığını vurguladı.

FATİH ALTAYLI'DAN FENERBAHÇE'YE ELEŞTİRİLER

Gazeteci Fatih Altaylı, Süper Lig'de evinde Galatasaray'a 3-1 kaybeden Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç ve yönetimini eleştirdi. Koç döneminde 6 senedir şampiyon olamayan sarı-lacivertlilerin başarısızlık sebebinin Ali Koç'un çok kötü bir yönetici olmasına bağlayan Altaylı, "Suç ya hakemlerde, ya rakip takımlarda, ya Federasyonlarda, ya siyasette. Asla yönetimde değil, asla futbolcularda değil, asla teknik adamlarda değil" diye yazdı.

GALATASARAY DERBİDE ZAFER KAZANDI

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasındaki derbide Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Galatasaray, 6'da 6 yaptı. Karşılaşmanın peşinden Fenerbahçe'deki başarısızlığın sebepleriyle ilgili bir yazı kaleme alan Fatih Altaylı, Ali Koç'u ve yönetimini eleştirdi.

KADIKÖY'DEKİ DERBİ ÜSTÜNLÜĞÜ SON BULDU

Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki derbi üstünlüğünün sona erdiğinden bahseden Altaylı, "Ali Koç ise tüm bu olan biten karşısında kendinden ve kendi yönetim anlayışından başka herkesi ve her şeyi suçladı. Kendi metotları haricinde her şeyi onlarca kere değiştirdi.

Yanlış hesaplamıyorsam 13 teknik direktör denedi, rekor puan toplayan teknik direktörü bile harcamaktan çekinmedi. Ancak tüm bunlar Fenerbahçe’ye arzulanan başarıyı getirmedi ve birkaç gün önce de gene Galatasaray’a sahasında kaybetti. Peki Ali Koç neyi yanlış yapıyor da, onca servete, onca harcamaya, onca aile desteğine ve onca güce rağmen şampiyon olamıyor. Sebep çok basit. Ali Koç çok kötü bir yönetici" dedi.

RAKİPLERİ SUÇLAMA ALIŞKANLIĞI

"Suç ya hakemlerde, ya rakip takımlarda, ya Federasyonlarda, ya siyasette" diyerek devam eden Altaylı, "Ali Koç sürekli rakipleri ve kendi icat ettiği güçleri suçlayarak takımını ve teknik direktörlerini ters yönde motive ediyor" şeklinde ifade etti.

SORUMSUZLUK HİSSİ

"Ali Koç her şeyi doğru yaptığını zannettiği, kurduğu takımın ve bulduğu teknik direktörün en iyi olduğuna kendini ve toplumu inandırmaya çalıştığı için devamlı rakipleri suçluyor, hayali düşmanlarla savaştığını iddia ediyor.

Bu da hem futbolculara hem de teknik direktörlere büyük bir "sorumsuzluk hissi" veriyor. Teknik direktör ve futbolcular kötü sonuçlardan asla kendilerini sorumlu tutmuyorlar. Onlar her şeyi doğru yapıyor fakat birtakım güçler onları engelliyor.

Bir oyuncu grubu ve bir hoca için bundan güzel bahane olur mu! Suç ya hakemlerde, ya rakip takımlarda, ya Federasyonlarda, ya siyasette. Asla yönetimde değil, asla futbolcularda değil, asla teknik adamlarda değil.

KENDİSİNE ÇEKİ DÜZEN VERME ZAMANI

Hal böyle iken bir futbolcu grubunun ve teknik adamların kendine çeki düzen vermesi, daha iyi olmak için uğraşması gerekir mi! Hele hele Mourinho gibi kurt bir hocanın..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.