Fatih Altaylı: Futbol Federasyonu işlerin buraya gelmesinin sorumlusudur

''Futbol Federasyonu elbet işlerin buraya gelmesinin sorumlusudur. AK Parti kurucusu ve iki dönem milletvekili diye bir kulüp başkanına “Fair Play ödülü” verirsen o ödül gelir yumruk olur. Ama kimse de federasyonu baş sorumlu ya da tek sorumlu ilan etmesin"

Gazeteci Fatih Altaylı, hakem Halil Umut Meler'in Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafınca saldırıya uğramasına ilişkin yazısında, "Yumrukla yere yıkılan hakeme, başkan ve yanındakiler yerde tekmelerle saldırdılar, kafasına bile tekme attılar. Araya girenler olamasaydı, Halil Umut Meler sahada linç edilip yaşamını kaybedebilirdi. Hastaneden bana gelen ilk haberde Meler’in elmacık kemliğinin kırıldığı tespit edilmişti. Beterinin olmaması yalnız şanstır. Ölebilirdi. Sahanın orta yerinde. Peki şaşırdınız mı! Ben hiç fakat hiç şaşırmadım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına işaret eden Altaylı, "Türkiye’nin en iyi okullarda eğitim almış, en kaliteli gibi görünen kulüp başkanının hakemleri hedef alarak “Onlara nefes aldırmayın, nerede görürseniz tepki gösterin, AVM’de bile görseniz tepki gösterin” dediği bir ülkede süresiz olarak maçlara çıkmama kararı aldıklarını açıklamak zorundalar.

Futbol Federasyonu elbet işlerin buraya gelmesinin sorumlusudur. AK Parti kurucusu ve iki dönem milletvekili diye bir kulüp başkanına “Fair Play ödülü” verirsen o ödül gelir yumruk olur. Ama kimse de federasyonu baş sorumlu ya da tek sorumlu ilan etmesin" diye yazdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Abdullah Avcı isyanlarda!
Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez: '3 maçta 7 puan almamıza rağmen küme düştük' dedi!
Fatih Tekke: “İyi ve üstün bir oyun oynadık” dedi!
Aziz Yıldırım Manisa’da Fenerbahçeliler derneğini ziyaret etti!
Beşiktaş Maçından Sonra Hatayspor'da İsyan Çıktı!