Fatih Altaylı internet ve telefon faturasına isyan etti: "Bakan Bey'in dünyadan haberi yok"

Son dönemde iletişim giderlerinde yaşanan artış, vatandaşları zora soktu. İnternet ve telefon faturaları, yüzde 300'e kadar yükseldi. Gazeteci Fatih Altaylı, geçmiş dönem faturalarını paylaşarak duruma tepki gösterdi: "Bakan beyin dünyadan haberi yok!" dedi.

Son dönemde vatandaşların belini büken zamlardan biri de iletişim giderlerindeki fahiş artışlar oldu. İnternet ve telefon faturalarında görülen yüzde 300’e varan yükseliş, gazeteci Fatih Altaylı’nın tepkisini çekti. Altaylı, durumu gözler önüne sererek, "Bakan beyin dünyadan haberi yok!" ifadelerini kullandı.

Son dönemde vatandaşları zor durumda bırakan zamlardan biri de iletişim giderlerindeki artış oldu. İnternet ve telefon faturaları, yüzde 300’e varan bir artışla dikkat çekiyor. Bu duruma tepki gösteren gazeteci Fatih Altaylı, geçmiş dönem faturalarını paylaşarak isyan etti.

"BAKAN BEY'İN DÜNYADAN HABERİ YOK"

Altaylı, geçen yılki fatura tutarlarının yüzde 100’den başlayarak yüzde 300’e ulaştığını belirtti. Son aylardaki web faturalarını ekrana getirerek, "Bakan beyin dünyadan haberi yok" dedi. Faturalarını gösteren Altaylı, "Hangi ayda ne kadar artış olduğunu görsünler. Son 3-4 ayda artış yüzde 200-300" ifadelerini kullandı. Gösterilen faturalarda Nisan ayında 217 lira, Mayıs’ta 408 lira, Haziran’da 408 lira ve Temmuz’da 675 lira olarak borçlandığı görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.