Fatih Altaylı: "Serhat Akın kovulsaydı, muhtemelen vurulmayacaktı"

Eski futbolcu Serhat Akın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı. Gazeteci Fatih Altaylı, saldırının arkasında Fenerbahçe yönetiminin baskısının olduğunu öne sürdü.

FATİH ALTAYLI'DAN SERHAT AKIN'A YÖNELİK SİLAHLI SALDIRI ÜZERİNE AÇIKLAMALAR

Gazeteci Fatih Altaylı, eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’a düzenlenen silahlı saldırıyı değerlendirdi. Saldırının ardından yaptığı açıklamada, Akın’ın çalıştığı kanalın yönetimine, Fenerbahçe yönetimi tarafından baskı yapıldığını iddia etti. Altaylı, "Serhat Akın’ı kovması için baskı yapıldığı ve eğer kovulsaydı, vurulmayacağını" belirtti.

SALDIRININ AYRINTILARI

Serhat Akın, Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı. Saldırı sonrası sosyal medya hesabından, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Altaylı, Akın’ın Fenerbahçe'nin mevcut yönetimini sert bir dille eleştirdiğini ve bu nedenle hedef haline geldiğini ifade etti.

OLAY SONRASI GELİŞMELER

Saldırı, Kavacık Mahallesi'nde gerçekleşti. Akın, hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili polis soruşturması başlatıldı. Fatih Altaylı, Türk sporunun geldiği noktayı eleştirerek, bu tür olayların üzerinin kapatılacağını ve daha önce yaşanan Sinan Ateş cinayeti gibi değerlendirileceğini söyledi.

Olay, spor camiasında büyük yankı uyandırırken, Altaylı’nın yorumları, bu tür baskıların ve tehditlerin spor dünyasında nasıl yer bulduğunu gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.