Fatih Altaylı: Türkiye soyuluyor!

Fatih Altaylı açıklama yaptı gündeme yine bomba gibi düştü. Muhabir Fatih Altaylı, dünyanın en büyük bankalarından Bank of America'nın yatırımcılarına seslendi! Türkiye için ciddi ifadeler kullanmış oldu.

Muhabir Fatih Altaylı, dünyanın en büyük bankalarından Bank of America'nın yatırımcılarına "Türkiye'de banka hesabı açmalarını" tavsiye ettiğini kaydederek, "Türkiye soyuluyor" dedi. Altaylı, hükümetin tatilden sonra yüksek vergi paketini Meclis'e sunmasının nedenlerinden birinin de bu olduğunu belirterek, "Mehmet Şimşek, zengin Amerikalılar daha fazla para kazansın diye sizden vergi alıyor." yorumunu yaptı.

ALTAY'IN YAZISININ İLGİLİ KISMI ŞÖYLE:

"Dolarlarınızı Türk lirasına çevirip bir Türk bankasına yatırın. Vadesi 6 ay 50 100 binin üzerinde faiz geliri elde edersiniz Türk lirası önümüzdeki altı ayda yüzde 12-15 değer kaybedecek. Bu durumda net getiriniz altı ayda yüzde 18-15 civarında olacaktır. Net getirisi yüzde 10 civarında. "Şu anda dünyanın hiçbir yerinde bundan daha karlı bir yatırım fırsatı yok gibi görünüyor."

Bu, Türkiye'nin yağmalandığı anlamına geliyor. Zengin Türklere teminatlı mevduat yoluyla Türk parası verenler, şimdi de zengin Amerikalılara Türk parası veriyor. Başta Amerikalılar olmak üzere 40 ülkedeki Bank of America müşterileri faizli paralarını Türkiye'ye yatırıyor. Yatırım yaptıkları her 10 milyar dolar için altı ay sonra 11 milyar dolar alıyorlar. Dünyanın başka hiçbir yerinde alamayacakları bir karı cebine koyuyorlar. Mehmet Şimşek sizi öyle bir vergilendirecek ki zengin Amerikalılar dolarlarının karşılığında daha fazlasını alacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.