Fatih Altaylı'dan Dursun Özbek açıklaması: "Dursun Özbek bu olayı kapatmaya çalışıyor"

Gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray'daki "karaborsa" iddiaları üzerine sert eleştirilerde bulundu. Başkan Dursun Özbek'in karaborsacılarının korunduğunu ve bu depolamanın kulüp için tehlikeli olduğunu vurguladı.

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalında Galatasaray'daki "karaborsa" iddialarıyla ilgili tartışmalı açıklamalar yaptı. Altaylı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in karaborsacıları koruduğunu belirterek, "Başkan Dursun Özbek, bu karaborsacıları koruyarak onlarla ortakmış gibi bir izlenim yaratıyor. Bu, bir Galatasaray Başkanı için son derece tehlikeli bir durum. Eğer böyle bir şey varsa, başkan onları korumaz, aksine kim olduklarını bulmaya çalışır," dedi.

Altaylı, Özbek'in savcılığa başvurduğunu ancak orada ne belge ne de bilgi sunduğunu ifade etti. "Başkan, savcılığa giderek sadece boş laflar etti. Tüm Galatasaray camiası biliyor ki Dursun Özbek bu olayı kapatmaya çalışıyor. Savcıya gidip araştırılmasını istemesi, aslında savcının araştırmayacağını bildiği içindir. Aynı zamanda herkesin devreye girmesini sağlayarak meseleyi sulandırmaya çalışıyor," şeklinde konuştu.

Galatasaray’ın gerçek bir destekçisi olan bir başkanın böyle davranmayacağını söyleyen Altaylı, "Bunu ona, yanındaki karaborsa çetesi yaptırıyor. Normalde, bu tür olayların araştırılması için profesyonel şirketlerle çalışmak lazım. İlgili kişileri hemen görevden alır ve profesyonel bir şirketin araştırmasını sağlarsınız. Rapor sonucunda karaborsa işlerine bulaşanlar varsa, başkan bunu alıp savcılığa suç duyurusunda bulunur," ifadelerini kullandı.

Son olarak, Özbek’in tehlikenin farkında olmadığını vurgulayan Altaylı, "Eğer bu işi kapatamadıysan ve siyasette etkin bir güç olamadıysan, rakiplerin savcılığı etkisi altına alır. Galatasaray’ın içine savcılar girmiş olur ve kulüp birden kayyumun eline geçer. Galatasaray’ı seven biri böyle yapmaz. Görünen o ki Dursun Özbek, Galatasaray’ı değil, Galatasaray içindeki menfaat gruplarını daha çok seviyor," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.