Fatih Altaylı’dan milletvekillerine Turkcell tepkisi: 'Bu kadar mı avantaj peşindesiniz?'

Fatih Altaylı, Turkcell'in milletvekillerine özel indirimli paket sunmasını ve Ensar Vakfı'na sponsorluğunu eleştirdi. Milletvekillerinin ayrıcalık peşinde olduğunu belirten Altaylı, "Yüksek maaşlar ve yakınlarını danışman yapmanın yanı sıra, ucuza hizmet almak bu kadar mı önemli?" dedi.

Fatih Altaylı, Turkcell'in milletvekillerine özel indirimli paket sunmasını ve Ensar Vakfı'na sponsorluğunu eleştirerek, asıl sorunun milletvekillerinin ayrıcalık peşinde olması olduğunu söyledi.

Gazeteci Fatih Altaylı, Turkcell’in milletvekillerine özel indirimli paketler sunmasını sert bir şekilde eleştirirken, aynı zamanda şirketin Ensar Vakfı’na sponsor olmaya devam etmesini de gündeme getirdi. Altaylı, "Bu durum Turkcell için ayıp bile sayılmaz" ifadesini kullanarak asıl sorunun milletvekillerinde olduğunu belirtti.

Altaylı, "Bir yandan yüksek emeklilik maaşlarını garantileyeceksiniz, bir yandan yakın çevrenizi danışman olarak devlete yerleştireceksiniz, sonra da vatandaşın ödediği ücretin beşte biri fiyatına Turkcell’den hizmet alacaksınız. Ardından ‘Milletvekilliğinin neden saygınlığı kalmadı’ diye yakınacaksınız. İktidarın böyle avantajlar peşinde koşmasını anlayabiliriz, ancak muhalefet milletvekillerinin Turkcell’den ayrıcalıklı hizmet almasının ne anlamı var? Bu kadar mı avantaj peşindesiniz, bu kadar mı ucuz?" şeklinde tepkisini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.