Fatih Belediye Başkanı Turan, Suriçi Basketbol Kupası finalinde gençlerle bir araya geldi!

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, liselerin yarıştığı Suriçi Basketbol Kupası finaline katılarak; onlarla fotoğraf çektirdi! Basketbol kupası finalinde gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı; onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi!

Liselerin yarıştığı Suriç Basketbol Kupası'nın finaline Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan katıldı. Başkan Turan, "Yarışmalar sporun gelişmesine katkı sağlıyor" dedi. Fatih Belediyesi, Fatih Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Ajansı iş birliğiyle düzenlenen Suriçi Kupası'na 15 farklı branşta ve 8 farklı kategoride 8 bin sporcu katıldı.

Fatih Belediye Başkanı M. Fatih Atatürk'ün Çağdaş Hayat Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin Ergün Turanand'ın oynadığı final maçında İstanbul Erkek Lisesi ile Özel Sınav Koleji karşı karşıya geldi. Maçta Özel Sınav Koleji, rakibi İstanbul Erkek Lisesi'ni mağlup ederek şampiyon oldu.

"İNŞALLAH MÜSABAKALAR SPORUN GELİŞİMİNE İVME KATAR"

Başkan Turan, son maçı izlerken şunları söyledi: "Gelenekselleşen Suriç Kupası'nda yine birlikteyiz." Hepinize katılımınız için teşekkür ederim. Yarışmalara katılan antrenörlerimizi ve gençlerimizi tebrik ediyorum. "İlçemiz eğitim kuruluyla birlikte düzenlediğimiz ve yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı bu yarışmaların sporun gelişimine katkı sağlamasını diliyorum." 

Basketbol müsabakalarına başlayan Turan, şunları söyledi: "Spor elbette rekabeti gerektirir. Spor yapmanın temel nedenlerinden biri de bu. Burada bu rekabetin tadını çıkarabilirsiniz. Her iki spor salonumuz da prestijli spor salonlarıdır. Müsabakalarda sportmenliğe önem verenler yalnızca sporcular değildir. Sevgili kardeşlerim, tribünlerde birbirinize karşı beyefendi olun. "Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı, gençlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum." dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Merkezin gözü belediyelerde: CHP Genel Merkezi, belediyelerin harcamalarını izleyecek
Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu