Fatih Erbakan: "En yüksek oyu almak için mücadele içindeyiz"

Fatih Erbakan, Ankara'da Çankaya Sokullu Halk Pazarı'nı ziyaret ederek pazar esnafıyla bir araya geldi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partilerine yönelik eleştirilerine cevap vererek en yüksek oyu almak için mücadele ettiklerini dile getirdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç ile birlikte Çankaya Sokullu Halk Pazarı'nı ziyaret etti ve pazar esnafıyla sohbet etti. Erbakan'a pazarda meyve ikram edilirken, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partiye yönelik eleştirilerine cevap verdi ve en yüksek oyu almak için mücadele ettiklerini vurguladı.

Fatih Erbakan, "Bizden ayrılanları aday gösteriyorlar" söylediğini belirterek, "Bir İYİ Parti milletvekili de biliyorsunuz İYİ Parti'den istifa etti, Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin Eskişehir adayı oldu. Bunlar siyasetin içinde olan şeyler. Dolayısıyla biz de en yüksek oyu almak için bir mücadele içerisindeyiz" dedi.

"EN ÖNEMLİ KONU, EKONOMİK PROBLEMLER OLARAK KARŞIMIZA ÇIKIYOR"

Fatih Erbakan hem teşkilatları hem de halk ile birlik içinde çalıştıklarını dile getirirken, "En önemli konu, ekonomik problemler olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle de emekli maaşlarının açlık sınırının yarısı seviyesinde olması. Açlık sınırı, son açıklanan sayılara göre 19 bin TL'yi, yoksulluk sınırı ise 52 bin TL'yi geçti. Bu hesapla Türkiye'de halkın yüzde 45'i açlık sınırının altında bir gelire sahip. Yüzde 85'i de yoksulluk sınırının altında bir gelire sahip. Böyle bir ortamda aslına bakarsak bir belediye seçimi yapıyoruz; fakat çoğunlukla ekonomik şartlardan şikayetler ve bu seçimde de bununla ilgili halkın bir mesaj verme isteğini görüyoruz. Tabi Yeniden Refah Partimize her yerde olduğu gibi burada da bir teveccüh var. İnşallah hayırlı olur" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İktidar fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapacak
Kamuda mülakat sistemi ve ekonomik sorunlar masada
İYİ Partili Türkoğlu, Sinan Ateş'in fotoğrafını Meclis kürsüsüne taşıdı
AK Parti anketinden dikkat çeken sonuç
Fatih Sultan Mehmet görse kıskanır