Fatih Erbakan: İmamoğlu, ulaşıma başkan olduğu günden bugüne kadar %200'ün üzerinde zam yaptı

YRP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, "Maalesef, başta Ana muhalefet partisi olmak üzere, muhalefet partilerinde iş, koltuk kavgalarına dökülmüş durumdadır. İmamoğlu, ulaşıma başkan olduğun günden bugüne kadar %200'ün üzerinde zam...

YR Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, "Maalesef, başta Ana muhalefet partisi olmak üzere, muhalefet partilerinde iş, koltuk kavgalarına dökülmüş durumdadır. " dedi.

O GİTSİN BEN GELEYİM

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, yerel seçimler emek vermesi kapsamında Balıkesir'de konferansa katıldı. Burada konuşan Erbakan, muhalefetin değişim çalışmalarını eleştirerek, "Maalesef, başta Ana muhalefet partisi olmak üzere, muhalefet partilerinde iş, koltuk kavgalarına dökülmüş durumdadır. 'Değişim, değişim' denilen de, 'O gitsin, ben geleyim'den ibarettir. 'Kılıçdaroğlu gitsin, ben geleyim' diyenlerin durumu da ortadadır" dedi.

İMAMOĞLU, ULAŞIMA %200 ZAM YAPTI

İstanbul'da toplu taşımanın zamlanmasını eleştiren Erbakan, "Yerel seçim kampanyasında ulaşım ücretlerini simgesel değerlere düşüreceği vaadinde bulunan Sayın Belediye Başkanının, ulaşımda zam rekorları kırışını üzülerek görüyoruz. İBB yönetimi son olarak ulaşıma yüzde 51,52 oranında fahiş zam yaparak gene milyonları zora sokmuştur. Sayın İmamoğlu, yalnız zam rekorlarının değil, borçlanma dünya rekorunun da sahibidir. Yönetimindeki belediye, bugün yüzde 10.75 faizle dolar borcu yapmaktadır. Sayın Başkan; 'İktidar borç, faiz ekonomisi uyguluyor' diyorsunuz ve siz de belediyede borç, faiz ekonomisini uyguluyorsunuz. Hem de dolar borçlanmasında dünya rekoru kırarak yapıyorsunuz. Rekor faizlerle dolar borcu yapacaksınız ve faturayı da 16 milyon İstanbulluya çıkartacaksınız! Yerel seçim kampanyasında 'İstanbul'a ulaşımı mutlaka ucuzlatacağım' diyeceksiniz fakat ulaşıma başkan olduğun günden bugüne kadar %200'ün üzerinde zam yapacaksınız! Böyle bir anlayışa Türkiye'nin yönetimi teslim edilir mi? İstanbul'u birkaç yılda perperişan eden, Türkiye'yi ne yapmaz!" diye konuştu.

"İSTANBUL SENELERDİR ADETA BELEDİYE BAŞKANSIZ DURUMDA"

Fatih Erbakan, konferansta şunları söyledi:

"Maalesef, başta ana muhalefet partisi olmak üzere muhalefet partilerinde iş koltuk kavgalarına dökülmüş durumdadır. 'Değişim, değişim' denilen de, 'O gitsin, ben geleyim'den ibarettir. 'Kılıçdaroğlu gitsin, ben geleyim' diyenlerin durumu da ortadadır. İstanbul, senelerdir adeta belediye başkansız durumdadır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Soma'da Toplantı ve Eğitim Mitingleri Devam
Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu