Fatih Erbakan, muhalefeti eleştirdi : Camilerin yanında içkinin su gibi aktığı konserler düzenliyor

YRP lideri Fatih Erbakan partisinin belediye başkan adaylarını açıklıyor. Erbakan’ın İstanbul, Ankara ve İzmir tanıtım etkinliğinde CHP belediyelerini eleştirdi. Heykel, rant, dağdaki teröriste iş, lgbt destekli içkili konser ve etkinliklerini eleştirdi.

Yeniden Refah Partisi (YRP), Ankara’da aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda YRP’nin İstanbul, Ankara, İzmir adayları bellirlendi.

"Mücahit Erbakan" sloganları eşliğinde konuşmaya başlayan partinin genel başkanı Fatih Erbakan, sözlerine "Bu salon İslam alemi ve Türkiye için yeni bir dönemin başladığının işaretidir" diyerek başladı. Milli görüş hareketinin en zor günlerde halkın yanında olduğunun öne süren Erbakan, "Milli görüş yalnız bir siyasi hareket değildir: ahlak, merhamet, liyakat, feraset demektir" dedi.

HEYKELCİ BELEDİYECİLİK

"Rant belediyeciliği demek israfa bulaşmış belediyecilik demektir" ifadesini kullanan Erbakan, ‘heykelci belediyecilik’ olarak tanımladığı yerel yönetimleri ise konserleri ve festivalleri desteklemekle eleştirdi, LGBT'leri hedef gösterdi:

"Heykelci belediyecilik demek iş değil laf üretmek demektir Festivallere, kutlamalara, konserlere milyonlarca lira akıtmak demektir. Belediyenin imkanlarıyla LGBT etkinliklerine destek olmak ve nesillerin ifsadına vesile olmak demektir. İbadethanelerin yanı başlanda düzenlenen içkinin su gibi aktığı konserlere milyonlarca lira aktarmaktır."

ÖRGÜTÇÜ BELEDİYE

Üçüncü olarak ‘örgütçü belediye’ diye bir tanımlama yapan Erbakan, bu yönetim anlayışı için ise "Hizmeti vatandaşa değil örgüte götürür, millete kazınan hendektir, özgeçmişi dağa dayananlara iş imkanı sağlamaktır" dedi.

Yerel yönetim vizyonlarını ‘Ahlaklı belediyecilik’ diyerek açıklayan Fatih Erbakan, "Ahlaklı belediyecilik her işinde ahlakı öncelemek, bir adım atarken ahiretteki karşılığını düşünerek adım atmak demektir" ifadelerini kullandı.

2028’DE YR PARTİSİ İKTİDAR

2028’de iktidar vurgusu da yapan Erbakan, "31 Mart’ta elde edeceğimiz başarı 2028’de Yeniden Refah’a iktidar yolunu açacak ve milletimizin ve İslam aleminin kurtuluşuna vesile olacaktır inşallah" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın BAE Ziyareti: İş Birliğinde Yeni Adımlar