Fatih Erbakan: 'Yürüyüşümün Farkında Değilim, Artık Kollarımı Sallayacağım!'

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Armağan Çağlayan’ın Sorgusuz Sualsiz programında sosyal medyada gündeme gelen yürüyüş tarzıyla ilgili soruları yanıtladı. Kollarını sallamadan yürüdüğünü fark etmediğini belirten Erbakan, bu durumun sosyal medya aracılığıyla yayıldığını ve evdekilerin de dikkat çekti

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Armağan Çağlayan’ın sunduğu Sorgusuz Sualsiz programına katıldı. Çağlayan, programda sosyal medyada gençlerin Erbakan’ın yürüyüşü hakkında yaptıkları yorumlara dikkat çekti.

Çağlayan, "Yürürken kollarınızı sallamıyorsunuz. Bunu özellikle mi yapıyorsunuz, yoksa bir sağlık sorununuz mu var?" şeklinde bir soru yöneltti. Erbakan, sağlık problemi olmadığını belirtirken, yürüyüş tarzının farkında olmadığını ifade etti:

"Normalde kolların sallanarak mı yüründüğünü ya da ben yürürken sallayıp sallamadığımı pek bilmiyorum. Ama bu yorumları görünce, ‘Bari biraz sallayayım’ dedim. Artık yürürken kollarımı sallıyorum."

Bu cevap üzerine stüdyoda gülüşmeler oldu. Çağlayan, yürüyüşün sosyal medyada nasıl yayıldığını ve Erbakan’a daha önce bu konuda bir şey söylenip söylenmediğini sordu. Erbakan, "Hayır, sosyal medya ile yayıldı. Sonradan evdekiler de ‘Hakikaten doğru’ dediler ve güldüler. Şimdi ben de biraz dikkat ediyorum, sallayayım diye," dedi.

Çağlayan, bu durumun insan üzerinde baskı oluşturabileceğini belirtti. Erbakan da bu görüşe katılarak, "Evet, zorlaması insanı etkiliyor," şeklinde yanıtladı.

Erbakan’ın yürüyüşünün sosyal medyada editlenerek yayılmasının ardından programda yaptığı açıklamalar gündem oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.